Nuffnang ajak tengok Fear Factor


Assalammualaikum.
memulakan hujung minggu lalu dengan senyuman bila nampak CPUV terbaru.



bermula dengan 0.27 + 0.07 = 34sen.Moga jadi RM34 diakhir nanti.
muahahaha.angan-angan betul. >,<"


CPUV ASTRO FEAR FACTOR
CPUV pertama bulan November.
CPUV ke-5 tahun 2012.


CPUV Windows 8 masih lagi menari-nari...syukur,nak dekat sebulan lebih duk kat blog.Moga-moga earningnya mampu membuatkan eca lebih semangat berblogging..kan da kata earnings hasil blogging kira satu bonus buat kita =)


ohye,eca ditimpahi dengan soalan-soalan berikut semenjak-dua menjak ne :

#1. Kalau guna DOMAIN sendiri, earnings tak berapa nak masuk?...cuba tengok gambar...rasanya earnings masuk kan?.
#2. Bagaimana nak dapatkan CPUV/BE untuk blog?...yang ini eca akan kongsikan di entry akan datang.
#3. Kalau beli DOMAIN tuk blog,ganggu blog atau rosakkan blog tak?.


JANGAN RISAU,kalau korang ada pertanyaan apa-apa,just tanya dan eca akan cuba buat entry untuk setiap pertanyaan tersebut...tapi lambat la,memandangkan eca kena siapkan THESIS untuk dibentangkan lagi 2 minggu..... =)





{ 9 comments.. read them below or add one }

aziazib aziazib 26 November, 2012
meriah nya BE di blog eca ni ye..
Akak dah klik2 mana yang patut ...:)
Unknown Unknown 26 November, 2012
yeah... boleh la belanja roti canai ni..hehehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 26 November, 2012
amboi..byk tu BE..meriah lak tu...
Mimie Mimie 26 November, 2012
meriahnye BE...
tahniah :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 26 November, 2012
mg be tu bertambah2 masyukkk :)
Unknown Unknown 26 November, 2012
tengok tu kan ada je BE..hehe tahniah la.. masyukk pasni eca..hehe belanjer lah..hahaha
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 27 November, 2012
haha da yg masih xphm apa itu domain.ala,terangkan jela kak eca :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*