Shopping @ Kedai Eca.


Assalammualaikum.

akhirnya tercapai juga hasrat hendak berbisnes sendiri \(^,^)/
so,eca nak ajak korang cuci mata dahulu di Kedai Eca....(awesome lorrr nama kedai kau!)




kan dah kata di ENTRY INI,eca daftar satu blog under domain ecadwinkyasha.com.
Inilah blognya...blogshop eca sendiri.
di Kedai Eca,terdapat pelabagai jenis barangan dijual serta perkhidmatan.
Antaranya ialah ::

1) VCO softgel & liquid. *tempah sekarang sehingga 9 November 2012* untuk dapatkan harga promosi.
2) Bantal Felt ABC bersaiz A4  - bantal sesuai untuk ibu-ibu yang ingin mengajar anak mereka ABC,sebagai satu 'bahan bantu mengajar".
3) Shawl Half Moon -shawl yang mudah,cantik dan senang digayakan.
4) Servis Edit Template Blog *harga terbaru eca tawarkan mampu untuk membuatkan blog anda kelihatan lebih cantik,ringan & bagi mereka yang inginkan template mesra SEO..jangan ragu-ragu dapatkan perkhidmatan eca.
5) BAG *COMING SOON!.

BTW,kesemua tempahan edit blog sebelum ini,eca masih kenakan harga lama.ohya,..bagi mereka yang telah menempah perkhidmatan edit blog sebelum ini,SELAGI KORANG TAK TUKAR TEMPLATE,eca tak kenakan apa-apa bayaran jika korang nak minta edit atau tambah gadget kat blog korang tu ^,^.Kiranya RM20/RM25 -eca jaga blog korang sampai korang tukar orang lain tuk edit blog korang...*jaga hati pelanggan gitu~*

so,agak-agak nak cuci mata,mari lah melawat dulu kat blog eca ye ~

{ 11 comments.. read them below or add one }

Miss N™ Miss N™ 06 November, 2012
wahhh...tahniah eca.. hebat2..!

nur doakan moga dimurahkan rezeki dan semoga berjaya.. :)

-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 06 November, 2012
ha niaga mcm neh bru cust xlari.. Pndai pncing neh. . Hehe.. Insyaallah sy terjah . . Slmt maju jaya. .
Riena Haiqal Riena Haiqal 06 November, 2012
wah wah wah.. dah ada kedai online sendiri la.. best2.. lepas ni boleh la membeli belah kat situ jer..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 06 November, 2012
awai thn dpn akak nk suh eca edit smpena 2nd anniversary tp nk harga lama... nak harga murah xnk harga mahai tp nk hsl kebabooommmmmmmmmmm... muahahahahahaaaa
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 06 November, 2012
ohh ini rupanya yg akak cakap kan tu ye.hehe
Mrs Velentine Mrs Velentine 07 November, 2012
kakak mau tumpang jual barang buli???
ayut ayut 07 November, 2012
wahhh...long term pelaburan..hihihi..bgus2x :)
aziazib aziazib 07 November, 2012
wah dh ada kedai online.. semua maju jaya ...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 07 November, 2012
congrats eca dear, hehe..
dh gi terjah td..
moge mkin maju la pasnie ye, amin3.. ^_^

eca, kalo nk tempah banner je leh? hehehe..
KiD KiD 07 November, 2012
steady lah eca.. keep it up!! boleh bah kalau kau.. :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*