Berbaloi Akhirnya.


Assalammualaikum.

Ingat entry ringkas eca last week?![Paper Presentation 2012]..yeah,berkat doa kalian dan usaha,akhirnya apa yang diusahakan akhirnya berbaloi.*SANGAT*....jom eca senaraikan apa yang terjadi hari kejadian.

08.30am : Slide SIAP sepenuhnya.
09.30am : Baju kurung & tudung baru nak IRON.
10.30am : BRUNCH
11.30am : Sambung TIDUR.
01.30pm : Bersiap untuk pergi kolej.
02.30pm : Sampai di kolej,masi ramai kawan yang belum present.
03.30pm : Its My Turn!!!!.

Masa presentation tu kan,my buddies (Donn & Aji) dikelas sebelah..kelas tu bersambung dan ada sliding door transparent..sah-sah kalau dorg korek taik hidung kat sebelah tu,kita pun nampak.So,masa presentation tu kan,eca dah la NERVOUS nak mampus,dorang kat sebelah boleh suka hati buat daku gelak.haish =.="  Padahal masa tu tak nak tengok depan sebab tahu classmate memang akan buat benda yang bukan-bukan.sajeee la tue.

actually,neves sampai nak terkucil.kbye =P
picture by Abeth.Thanks-a-lot dearest Elizabeth!

That's ME with my slide presentation.....and yess,my student's picture as well.*Damn,miss them so much*
Dalam slide eca tu kan,eca masukkan sekali gambar student,kononnya nak buat perbezaan reaksi muka student daku yang kena BULI oleh teacher dorang ne.hakhakhak.*Yer,SAYA SEORANG GURU YANG SANGAT GARANG*(muntah pink).

Totally slide : 30 slides.
Presentation Duration : 5-8minutes (tak silap eca la,cause I escape many slide.hahaha)
Presentation Result : A-

Actually,masa first draft hari tu,eca dapat C.mohon baca kuat-kuat...eca dapat C sahaja.yerp,eca bukan tergolong dalam student yang bijak pandai asyik dapat A.hahaha.*tetiba pulak dah*.After get my paper back,eca p jumpa lecturer,dia cakap,"haiya,,,even ur theoritical framework pun salah.I should give u an E"...kesian kan eca ~,~"

KAU INGAT ITU PEMATAH SEMANGAT?!..kau silap kawan.(baca dalam nada EGO!.hahaha)
setiap kali orang pandang rendah dekat eca,sebenarnya setiap kali itu juga semangat baru telah disuntik dalam diri...cewaaahhh,ayat da serupa nak merasa sup kaki manusia je!!..

because of the A-,eca akan buat presentation sekali lagi!!!.kali ini dihadapan Lecturers & Students.ehemmm.part ne eca akan update next week oke?!.jom tengok muka cuak lepas habis presentation .


lepas selesai presentation..da dapat tahu kena present sekali lagi muka terus jadi transformer.
#LOL.


doakan eca sekali lagi oke?! 


{ 9 comments.. read them below or add one }

yana halim yana halim 17 December, 2012
good luck eca. Comel je langsung x nmpk gabra pun. hehe
trah zain trah zain 17 December, 2012
aminn..moga sukses eca (^___^)
hazwan hairy hazwan hairy 17 December, 2012
rindunya nk presentation..hahaha....gudluck ok..
Cik Nur Cik Nur 17 December, 2012
lepas dah habis...perasaan eca tentu...

Legaaaaaaaa.....!

kan..kan..kan....

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 17 December, 2012
terbaiklah eca. jgn biar org lain patahkan semangat kita yg kental ini.
Si Matatajam Si Matatajam 17 December, 2012
Tahniah Eca...selesai gak..nampak muka ceria lps presentation tu..hi hi
Sya Isya Sya Isya 18 December, 2012
kena buat presentation lagi sekali?. Good luck Eca. Sya memang tak suka bab-bab presentation ni. huhu
jal jal 19 December, 2012
kalau jal lah kan dapat carry mark rendah pon dah tak lalu dengar nama subjek tu tapi awk ni eca kuat semangat ek tahniah la heheh

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*