Blogger-blogger ini perlu menyerah diri!!!!!!!


Assalammualaikum.
Masih ingat ada hadiah simpanan untuk GA & Contest eca?!.yerr...hadiah-hadiahnya adalah ::

LipBalm + kji&Co. wine tint (1 Pemenang)
Shawl (2 Pemenang)
Mystery Gift (3 Pemenang) 


so,untuk 6 hadiah ini,eca akan berikan kepada blogger yang JOIN kesemua @ hampir kesemua GA & Contest yang eca jalankan...selain itu,hadiah sampingan eca telah lama sediakan untuk BLOGGER yang banyak menyumbang TRAFFIK kepada eca.

uda namanya YEAR END kan,haruslah buat sekali jalan....one way to 2013.#eh?!


jom mari terima anugerah........

pemenang adalah :: http://www.msvelentine.my

kriteria pemilihan PEMENANG UTAMA,hadiah TAJAAN JijieAsriella: 
1) Blogger MV JOIN keempat-empat GA
2) Blogger MV JOIN contest juga!
3) Traffik blog dari BLOG MV.


  2 Shawl dari IntaNBerlian diberikan kepada blogger-blogger ini ::
http://solehahshamsuddin.blogspot.com
http://mamakaybee.blogspot.com
kriteria pemenang :  Join hampir kesemua GA+ Contest.



3 hadiah Misteri dari Dunia Shida diberikan kepada blogger-blogger ini ::

http://therosputih.blogspot.com
http://nostra-fabula.blogspot.com
http://jassnani.blogspot.com
kriteria pemenang :  Join hampir kesemua GA


penyumbang TRAFFIK TERBANYAK ::
http://cahayacita2.blogspot.com/


so,MOHON sangat-sangat kepada pemilik-pemilik URL berkenaan,LAPOR diri kepada eca dengan email eca SAHAJA.(guna email senang sikit eca nak labelkan pemenang-pemenang..tolong yer orang sibuk ala menteri ne)  --> ecasha.89@gmail.com

Nama :
Alamat :
No Phone :
URL Blog :
Hadiah Kemenangan :

yang dah email dulu pun email lagi sekali,kalau tak eca hantar url blog korang ke IPD Kota Kinabalu,suh cari korang!!!!.hahaha,just kidding..hilangkan stress mengadap slides presentation esok.

p/s :: esok JUMAAT,mari bersorak GEMBIRA!!!!ohyeah~

{ 13 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine 20 December, 2012
tahniah utk diri sendri & yg menang..hehehe..bah kejap kak email
eintan nurfuzie eintan nurfuzie 20 December, 2012
tajuk entry yang mencuakkan... ahhaha
anyway tahniah semua
Cik Nur Cik Nur 20 December, 2012
Tahniah kepada semua...
tak sangka..ade link nur di situ...

apapun, terima kaseh sekali lagi...

pstt..nur dah menyerah diri..hihi
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 20 December, 2012
tahniah kpd para pemenang. thumb up!
Si Matatajam Si Matatajam 20 December, 2012
Tahniah utk semua..espclly NuR n MV
azizah :) azizah :) 20 December, 2012
wahh tahniah pada semua pemenang!
Khairul Bariah Salleh Khairul Bariah Salleh 21 December, 2012
tahniah kpd semua pemenang..
Alhamdulillah, dpt shawl..
akak dh email detail kt eca..:-)
vhan_ieyla vhan_ieyla 23 December, 2012
kak , saya dah email :) , btw , sorry lambat emel sebab xda buka blog sblm ni



TERIMA KASIH !
ayut ayut 24 December, 2012
tahniah pemenang semua...tgh mncari pmenang brooch ayut..huhuhu
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 25 December, 2012
Terima kasih kak. Tak sangka solehah terpilih :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*