Nuffnang beri CPUV Sunway Education......


Assalammualaikum.

Terkejut bila buka Nuffnang hari Ahad tu...tak sangka dapat CPUV baru lagi.Syukur tak terhingga...kot-kot tak sudi bagi CPUV lagi selepas dah berkali-kali bagi..hikhikhik.


Sunway Education Application

CPUV pertama bulan Disember 2012.
CPUV ke-6 2012.
CPUV ke-2 berbentuk PENDIDIKAN.
kedua selepas Uni of London ^,^



terkejut juga sebenarnya..sebab last week tak berapa sangat nak berblogwalking bila kena siapkan edit template blog customer (eh,customer?!)......So,bila dapat CPUV/BE baru ne,terasa macam entry hari Selasa minggu lalu,berjaya lah yer...kalau korang masih berusaha dapatkan CPUV/BE,mari baca,fahami,cuba buat ye....mari mari ke entry Tutorial & Tips dapatkan CPUV Nuffnang.
Terima Kasih Nuffnang,Terima Kasih Sunway Education.


p/s :: kalau nampak,sila klik yer =)

{ 10 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 03 December, 2012
tahniah..dtg nmpk astro,klik2..kih3.. =)
Cik Nur Cik Nur 03 December, 2012
tahniahhhh..!
nuffnang nur kemarau..hahaha
Cik Nur Cik Nur 03 December, 2012
tahniahhhh..!
nuffnang nur kemarau..hahaha
ayut ayut 04 December, 2012
ayut dtg iklan tak mau kuar...men sembunyi2x plak..nnt ayut bgtau klu jmpe k! :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*