Raya ke5 Di Rumah Kawan-Kawan|Entry Peserta Year End Contest


Assalammualaikum
Berikut adalah entry peserta YEAR END CONTEST.Entry ini adalah dari entry http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/raya-ke5-di-rumah-kawan-kawan.html


Hari nie da masuk hari raya ke6 kan ? sekejap je mase berlalu.. pejam celik pejam celik dah nak bersekolah semula.. aishh,malass! haha..okeyy,kelmarin pada hari raya ke5,aku and the geng pergi beraya ke rumah kawan-kawan aku.. rasa-rasanya dalam 12 orang geng-geng aku kott.. tak ingat dahh..hehe
 
aku pergi dari pagi sampai ke petang! haa,hahaha..lama kann ? tu lah,aku sampai keletihan.. perut pun da boroii..huhu.. yelah,pergi rumah orang tu,makan.. rumah orang nie,makan pulak.. macam mana la nak kurus.. tak kesampaian la hajat aku nak turunkan berat dalam bulan puasa..haha.. makin naik ade lah..
 
um,kelmarin aku sempat beraya dalam 8 buah rumah..fuyyoo! haha.. tak sangka banyak sangat..hehe.. dalam pukul 10 pagi tu,aku pergi rumah ika.. rumah dia dekat je punn.. makan mee goreng.. best! lepas tu,pergi rumah cg zaini.. cg kesayangan aku tuhh! hehe.. kat rumah dye tak makan punn.. just rasa laksa penang yg cg wat..sedap sangat..tp dah kenyang..hehe
 
Alaahh,banyak lagi lah rumah aku pergi.. rumah cg fatimah,atin,fatin fy,cg ta,faris n noraa.. tau tak ? rumah nora la paling best! sebab rumah dia dekat ngan pantai.. oh! best nyeee.. jeles pulak aku..hehe.. kakak2 dia punn comel! puji-puji dapat duit raya..haha..=)


Nota Penulis : aku memang suka sangat mase tu.. enjoy gila kott ngan kawan-kawan aku.. so.entry aku pun jadi macam fun!! aku tulis ngan cara yang enjoyy..hehe.then,kalau korang nak tahu,bagi aku tahun nie lah raya terbaik buat aku.. memang seronok sangat sebab aku ade kawan-kawan yang terbaik.. sempoii habis..!! =)

eca cakap-cakap :: Kalau rasa entry ini OKE!..mari tolong LIKE,TWEET,G+ & KOMEN entry ini (melebihi 10perkataan..ucapan GOODLUCK tidak dikira yer!)

2 comments.. read them below or add one

ayut ayut 02 December, 2012
bila dh jmpe gan kwn2 smua jd seronok :) mkn pon dh tak ingt..hahahha..all the best k!
eza miza eza miza 12 December, 2012
sebelum kawen mmg best waktu bersama2 kawan2.. jadi luangkan masa sebaik2nya dengan depa... hehehe... teringat masa pegi beraya 10 thun lepas n naik teksi pakcik yang rabun matanya... ngerii... heheh

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*