Review Komen Segmen Eyriqazz


Assalammualaikum.

Hari tu ada join Segmen Eyriqazz : Ada Apa dengan Nama Blog?...so,here'e the comment ::

yerp,totally agree..url blog www.ecadwinkyasha.com payah nak ingat..tapi selesa da dengan nama tu kan.
url blog -  FB -  Google+ - twitter = eca dwinky asha.tu pasal statik dengan url tu.
but,one fine day,bila beralih kepada WP (yang tak tahu bila nak tukar),eca sendiri akan tukar URL.
maybe dwinky.my @ dwinky.com.....oke tak tu?!.hikhikhik.

so,nak BLOG korang kena tegur oleh one of the OTAI...jom sertai segmen ini.


p/s : kena berani terima teguran kalau nak jadi BLOGGER SEJATI.oke?!

{ 11 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur 27 December, 2012
wahh..seronok juga kena review... :)

Uncle Jonni Uncle Jonni 27 December, 2012
huhuhu... dwinky.com? i like... catchy sgt... huhuhuhu

uncle blogger bila ada masa lapang je... jadik main belasah je blog uncle tu... kakakkakaka
Sya Isya Sya Isya 27 December, 2012
kalau Sya, Sya tak letak 'd', jadi winky je, sebab mungkin org akan tertinggal huruf d tu bila nak taip balik url blog dan juga semasa mengingati nama blog. ni untuk repeated visitor lah. just pendapat Sya je ni. :D
ISMA ILYA AHMAD PUAD ISMA ILYA AHMAD PUAD 27 December, 2012
Assalamualaikum wbt,

kak o kak.. saya baru nak bertatih ni (blogging)
macam mana ek nak masuk segmen ni, ahhaha... macam blur pula baca step by step tu.. hihi ^_^

tq akak comey
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 27 December, 2012
hihi,lama dah tak join camni eca..
Riena Haiqal Riena Haiqal 27 December, 2012
teguran yang membina la kan.. kena berfikiran positif la dan terima setiap teguran dengan hati yang terbuka kalau ingin berjaya (^_^)
shidaR shidaR 27 December, 2012
nice one eca...terbaik kalo de teguran cmtu :)
azizah :) azizah :) 27 December, 2012
wahh hebat abg eyriqazz!
MaMa Rey MaMa Rey 27 December, 2012
bestnya di review oleh otai popular..
Mrs Velentine Mrs Velentine 27 December, 2012
kit akena sedia terima teguran kan..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*