tolong pilihkan..............cepat!!!!!


Assalammualaikum.

Berikutan dari entry pagi tadi,eca memang da mind-set sebelum tidur,AKAN tukar juga url blog ini..haruslah bertindak kan..So,sekarang tengah fikir lagi,nama domain yang sesuai....korang tolong PILIHkan yer...cepat sikit!!!!.....

mungkin akan guna DOMAIN FREE dari www.cokelateyes.my atau beli domain [dot]com.

Pilihan 1
dwinky.my
dwinky.com

(dwinky actually kependekan dari The Winky,my besties Amir Damsik bagi nama tu,sebabnya eca suka kenyit[WINK WINK ^,~] mata bila nampak lelaki ensem...takpe,daku redha dengan nama tu.wakakaka)

Pilihan 2
ecasha.my
ecasha.com
(ecasha ialah gabungan nama eca + asha,which kedua-dua pun nama daku)

Pilihan 3
asha.my
asha.com
(asha = nama eca yang JARANG sangat orang PANGGIL)

Pilihan 4 (nama diberi oleh bro Eyriqazz)

winkyasha.my
winkyasha.com
(sebenarnya tak suka nama ne.hahahaha~)

KALAU KORANG ADA IDEA LAIN,BOLEH KEMUKAKAN DIRUANGAN KOMEN
*-*

domain ne akan bertukar suatu hari nanti..tapi untuk domain [dot]my,tarikh luput dia sehingga ESOK sahaja.so,tu yang nak fikirkan nama yang sesuai.nak daftar dulu.

bila  tukar nama domain dari ecadwinkyasha.com memang serupa macam orang baru nak bertatih semula.PR0,ranking alexa pun mula balik  2+++++++...tapi takpe kot,sebab yang penting..NAMA BLOG yang mudah + senang disebut itu,LEBIH BERMAKNA untuk masa hadapan.betul tak betul tak?!.

tolong buat keputusan tuk eca 
^_____________^


penjenaman semula blog daku yang HODOH ne akan berlangsung pada tarikh istimewa ^,^


tolong pilihkan..............cepat!!!!!

{ 16 comments.. read them below or add one }

Zatil Hulwani Zatil Hulwani 27 December, 2012
kalau kekalkan ecadwinkyasha oke jugak kot..hehehee sebabnye org dah kenal url blog eca...kan kan kan?
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 27 December, 2012
saya undi pilihan satu dan pilihan 3. senang nak eja.
Ezy Chiaki Ezy Chiaki 27 December, 2012
kalo nk sng ingt amek asha.my la..
ringkas dan padat..
hehe
MaMa Rey MaMa Rey 27 December, 2012
saya pilih yg kedua..lg senang sebut
Qashmere Qashmere 27 December, 2012
dwinky.com ...willy wonky coklat faktori! :P~
FiZ FiZ 27 December, 2012
wah...byknya list..tak tau nak pilih yang mana...oo...bru tau dr mana datangnya dwinky tu ;p...

rasanya better kekalkan ecadwinkyasha.com tu. sebab kita dah terbiasa kan...tapi kalau nk tukar angin...ecasha.com pun ok ;)
krole krole 27 December, 2012
huhuhu bg akula kan..yg asal ni pon da mantop...tp kalo dpt winkyasha.my tu cantek jgk hihihi...awak...le ajaq tak camne nak bat gmbaq jd kartun cam kat header wak tu? gne photosop kew?
N.Aima K N.Aima K 27 December, 2012
ecasha.com kalau guna nama sebenar lg nampak lebih ekslusif ;)
Cik Nur Cik Nur 27 December, 2012
suka pula sebut dwinky.com..
senang ingat dan senang eja...

dwinky.com...kannnn...
boni kacak boni kacak 27 December, 2012
asha.com pun menarik jugak lah awak..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 27 December, 2012
dwinky.com la.. comel je.. :3
diana diana 27 December, 2012
guna nama sebenar la paling senang..heheh
Riena Haiqal Riena Haiqal 27 December, 2012
suka dengan dwinky.com sebab dah kenal dengan nama winky2 macam tu kan.. hehehehehe.. tapi kalau kekalkan yang lama pun ok juga apa..
Khairul Bariah Salleh Khairul Bariah Salleh 30 December, 2012
pd akak, pilihan 2; ecasha...comel & senang sebut...:-)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*