Wordless Wednesday #55


Assalammualaikum.


bha.c kakak MV pun pandai juga cari timing petang-petang marathon komen disini.
teda keja la tu kan~.hikhikhik

btw,SORRY kak MV,hadiah kakak belum dibagi lagi.planning selepas 4hb atau 8hb pergi Sepanggar,samaada jumpa kak MV dimana-mana atau terus ke rumah beliau tuk bagi hadiah..semuanya bergantung kepada budi bicara si kawan ya kak!.


#doalah si kawanku baik hati  hantar si kawannya pg sana.

{ 11 comments.. read them below or add one }

-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 26 December, 2012
amboi kena bomm komen .. haha
Mrs Velentine Mrs Velentine 26 December, 2012
Kalau dia nda htr biar kak p tmptmu jk.amacm
azizah :) azizah :) 26 December, 2012
marathon sungguh kak mv.. g sepanggar jangan lupa singgah telipok..hee
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 26 December, 2012
@Mrs Velentine hahahahaha.pg juga tu sana,sebab sudah janji ma sepupu mau stay ruma dia beberapa hari..c kawan hntrkan juga tu..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 26 December, 2012
@azizah :) ui ui.mcm dekat nak pusing lak tu..akak singgah UA je la ye.nnti eca stay UA beberapa hari kot~
boni kacak boni kacak 26 December, 2012
hantar kat rumah saya boleh?hahahaha :P
shidaR shidaR 27 December, 2012
kak MV mmg baik n rajin orgnye tau :)
Riena Haiqal Riena Haiqal 27 December, 2012
wah wah wah.. dia marathon di blog Eca la.. terbaik la
N.Aima K N.Aima K 27 December, 2012
nikalilah MV dari hujung ke hujung bah entri di komen nda kasi peluang haha

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*