Wordless Wednesday #55


Assalammualaikum.


bha.c kakak MV pun pandai juga cari timing petang-petang marathon komen disini.
teda keja la tu kan~.hikhikhik

btw,SORRY kak MV,hadiah kakak belum dibagi lagi.planning selepas 4hb atau 8hb pergi Sepanggar,samaada jumpa kak MV dimana-mana atau terus ke rumah beliau tuk bagi hadiah..semuanya bergantung kepada budi bicara si kawan ya kak!.


#doalah si kawanku baik hati  hantar si kawannya pg sana.

{ 11 comments.. read them below or add one }

-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- 26 December, 2012
amboi kena bomm komen .. haha
Mrs Velentine Mrs Velentine 26 December, 2012
Kalau dia nda htr biar kak p tmptmu jk.amacm
Unknown Unknown 26 December, 2012
marathon sungguh kak mv.. g sepanggar jangan lupa singgah telipok..hee
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 December, 2012
@Mrs Velentine hahahahaha.pg juga tu sana,sebab sudah janji ma sepupu mau stay ruma dia beberapa hari..c kawan hntrkan juga tu..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 December, 2012
@azizah :) ui ui.mcm dekat nak pusing lak tu..akak singgah UA je la ye.nnti eca stay UA beberapa hari kot~
Unknown Unknown 26 December, 2012
hantar kat rumah saya boleh?hahahaha :P
Shida Radzuan Shida Radzuan 27 December, 2012
kak MV mmg baik n rajin orgnye tau :)
Riena Haiqal Riena Haiqal 27 December, 2012
wah wah wah.. dia marathon di blog Eca la.. terbaik la
Nurul Says Nurul Says 27 December, 2012
nikalilah MV dari hujung ke hujung bah entri di komen nda kasi peluang haha

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*