Calendar 2013 dari rakan blogger.


Assalammualaikum.

New Year 2013 ne bermakna sangat bila dapat hadiah calendar dari dua orang blogger yang SANGAT HEBAT.....tak ikut GA pun,tapi mereka sudi beri calendar tersebut.hikhikhik..SORRY yer,tak sempat join GA kalian tu,eca kan busy dengan thesis hujung tahun lalu.#sorry juga lambat sangat up entry,mood ke laut!

So,mari kita tengok calendar siapa yang eca dapat ::


Kalendar Eksklusif Hazwan Hairy..ala blogger retis yang sedang meningkat naik tu.Keep up goodwork Hery~...btw,Hery sedang siapkan baju blogger tau!..eca pun da tempah satu.Kalau korang nak tempah juga,boleh PM Hery neyh.


RM30 (lengan pendek),RM33(lengan panjang)

Selain dari buat baju,Hery juga tawarkan pelbagai khidmat printing.Antaranya kad nama,mini kalendar dan sebagainya.Untuk maklumat lanjut,boleh terus email -> hazwan943@yahoo.com.my


Mini Kalendar kedua ne dari Shida..ala,pemilik Dunia Shida...comel mini kalendar beliau,macam rupa blognya juga.Mini kalendar ne eca da pass dekat mama,sebab mama tengah hitung hari nak PENCEN.haha....gpun eca kan da ada satu dari blogger ika,takkan nak sumbat semua dalam purse tu,better bagi mama,dia lebih pakai mini kalendar tu.....


Apapun,THANKS for the calendar guys!.Really appreciate it.
#calendar dari eca?!..korang tunggu la tahun ntah bila.hahaha~

{ 7 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur 21 January, 2013
dari hairy tu dapat..
yg shida nur xdapat...hihihih
Azi Azi 21 January, 2013
wlpn macammana pn kalender race jugak yang best kan...
CIK TOM CIK TOM 21 January, 2013
tahniah! cantik kalendarnya..
therosputih therosputih 23 January, 2013
nak tunggu calendar 2014 dari eca lah...=)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*