Eca Monthly GA #Jan13


Assalammualaikum.


Monthly Giveaway 2013.
(Edisi Januari 2013)

Syarat-syarat :
Follow Blog ecadwinkyasha.com
Like Fanpage ecadwinkyasha.com
Follow Google+ ecadwinkyasha.com
[sila scroll ke bahagian bawah untuk ikuti syarat tersebut]
(++ beberapa syarat tambahan bergantung kepada masa dan keadaan)

Cara Menyertainya :
1) Lengkapkan syarat diatas.
2) Klik entry ini (klik),tekan G+ pada entry berkenaan. [OPTIONAL,tak G+ pun,takpe]
3) Kembali ke entry ini,kemudian lengkapkan detail anda pada ruangan dibawah.
(Masukkan Nama,Email & URL Blog Sahaja-sila masukkan sekali je yer~)


ALERT pada waktu-waktu berikut untuk pengumuman pemenang :
Tamat pada 11.59pm 17 Januari.
Pengumuman Pemenang pada 12.00pm 18 Januari.

Hadiah Bulan ini ialah :: Pin Blogger X 2 pemenang.

Eca Monthly GA #Jan13

{ 16 comments.. read them below or add one }

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 17 January, 2013
ok.. i xda G+ so, xleh join... hihii

setakat ni, dh 3 org akak bc akan buat GA bulanan... hihii.. bagus2 :-)
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 17 January, 2013
nak join ler.... huuu...
leeza dah tahu penempatan, isnin mula kerja....
Mrs Velentine Mrs Velentine 17 January, 2013
cantik bah blog dia...kakak punya jadi kah kau mau edit
Fieda Rafli Fieda Rafli 17 January, 2013
join..dh share kat G+

cantik dah blog eca..
Mia Liana Mia Liana 17 January, 2013
joinnn. support eca juga....

wahhhh dah cantik dah blog eca.... totally make over... peewwwiittt..
ayut ayut 17 January, 2013
byk jgk yg bt GA bulanan kali ni... :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 17 January, 2013
eca, xleh klik pun G+ tu.. camne nak join..
Arol Mubin Arol Mubin 17 January, 2013
Kak Eca, Arol dah join! Semua syarat telah dipatuhi. Harap ada rezeki menang pin blogger.
ISMA ILYA AHMAD PUAD ISMA ILYA AHMAD PUAD 18 January, 2013
3) Kembali ke entry ini,kemudian lengkapkan detail anda pada ruangan dibawah.
(Masukkan Nama,Email & URL Blog Sahaja-sila masukkan sekali je yer~)


yang atas ni macam mana Eca?

Isma
isma.ap@gmail.com
ilyamaisara.blogspot.com

sorry.. baru bertatih kat blog :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*