Penambahbaikan Blog Eca


Assalammualaikum.

sebenarnya,eca dalam proses tukar template untuk blog ini.
nak tukar template seiring dengan kematangan *eh,matang ke?!*

so,boleh agaknya ye komen & kritik untuk penambahbaikan blog ini
komen je apa yang korang RASA,LIHAT dan sebagainya.

Blog berat ke
Blog kucar kacir ke
Warna terang sangat ke
let me know~.~"


oke,sambung edit blog 'orang tu'.
^_______________^,


p/s : mood blogging kelaut bila kena menyiapkan 5 blog.1 tunggu confirmation,1 otw designing.3 lagi still pending!.Sabar ye...eca pun rushing nak buat sambil2 cari keja area KK ne!
Penambahbaikan Blog Eca

{ 9 comments.. read them below or add one }

krole krole 14 January, 2013
bg akula kan..tab menu je ko ubah..yg len takyah...dah mantap hihihi...smuanya matang aku tngok kecuali tab menu tu~...just pendapat yew wak..jgn marah yew~
Cik Nur Cik Nur 14 January, 2013
semuanya comei2 dah eca.. :)
ayut ayut 14 January, 2013
mcm ok je eca...tak reti nk komen yer...huhuhu
shidaR shidaR 15 January, 2013
ok je shida tgk dear :)
Fieda Rafli Fieda Rafli 16 January, 2013
bagi kak fieda ok jer..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*