Penambahbaikan Blog Eca


Assalammualaikum.

sebenarnya,eca dalam proses tukar template untuk blog ini.
nak tukar template seiring dengan kematangan *eh,matang ke?!*

so,boleh agaknya ye komen & kritik untuk penambahbaikan blog ini
komen je apa yang korang RASA,LIHAT dan sebagainya.

Blog berat ke
Blog kucar kacir ke
Warna terang sangat ke
let me know~.~"


oke,sambung edit blog 'orang tu'.
^_______________^,


p/s : mood blogging kelaut bila kena menyiapkan 5 blog.1 tunggu confirmation,1 otw designing.3 lagi still pending!.Sabar ye...eca pun rushing nak buat sambil2 cari keja area KK ne!
Penambahbaikan Blog Eca

{ 9 comments.. read them below or add one }

krole krole 14 January, 2013
bg akula kan..tab menu je ko ubah..yg len takyah...dah mantap hihihi...smuanya matang aku tngok kecuali tab menu tu~...just pendapat yew wak..jgn marah yew~
Miss N™ Miss N™ 14 January, 2013
semuanya comei2 dah eca.. :)
ayut ayut 14 January, 2013
mcm ok je eca...tak reti nk komen yer...huhuhu
fieda fieda 16 January, 2013
bagi kak fieda ok jer..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*