Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013


Assalammualaikum.

hai kawan-kawan yang cantik yang budiman \(*,*)/.Hari ini eca nak buka satu bloglist baru diruangan sidebar ne....lebih memudahkan eca nak terjah rakan-rakan blogger kan.Syaratnya SIMPLE dan korang pun berpeluang menang HADIAH SAGUHATI dari eca.

Syarat-syarat nak JOIN :
1) Buat 1 entry bertajuk "Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013",entry tak kisah nak buat camne pun tapi WAJIB BUAT ENTRY.
2) Letakkan header eca pada entry :

3) OPTIONAL masukkan link blog eca ke bahagian bloglist kamu.(lagi bagus kalau korang masukkan)
4) OPTIONAL to Follow (GFC),Like Fanpage,Follow Google+ [semua ini ada diruangan footer].
5) OPTIONAL to SHARE (klik button SHARE) & klik Google+ entry INI.[entry cabaran SEO]
6) Di akhir entry,sila masukkan ayat ini : [WAJIB]
"Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013 kelolaan ecadwinkyasha.com"
7) Letakkan link entry kamu pada ruangan dibawah (masukkan Nama Blog,email,URL ENTRY sahaja!)
8) Segmen akan berakhir pada 11.59pm,31 Januari 2013.

Hadiah Saguhati untuk beberapa orang peserta :
1. Peserta Pertama yang JOIN segmen ini akan menerima Topup RM5.
2. Peserta dengan entry yang memikat hati eca akan menerima Pin Blogger.
3. Top Referrer akan menerima Topup RM5 + Pin Blogger.
kesemua peserta yang terlibat,eca akan letakkan link blog mereka pada ruangan BLOGLIST 2013.

"terima kasih eca dahulukan kerana sudi memeriahkan segmen ini yer"
drop LINK anda pada ruangan dibawah ini :

{ 34 comments.. read them below or add one }

adyna adyna 24 January, 2013
akak nak join lah ;)
adyna adyna 24 January, 2013
akak join ..

http://www.myadyna.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

gud luck tau
iela_kylla iela_kylla 24 January, 2013
saya tak pernah join..harap2 dapat sesuatu dari kak ecah..hehehe
nabila biela nabila biela 24 January, 2013
salam...sy join...^^...http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 25 January, 2013
saya support akak pinky.. ^^
Aimi Syahirah Aimi Syahirah 25 January, 2013
http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html dah join and submit.:)
yana aina yana aina 25 January, 2013
join ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
Sya Isya Sya Isya 27 January, 2013
wah, best ni. Sya nk join juga :D
Sya Isya Sya Isya 27 January, 2013
nak join. nak join. :D
Shida Radzuan Shida Radzuan 27 January, 2013
shida join dah publish shida submit yer :)
Shida Radzuan Shida Radzuan 27 January, 2013
shida join dah publish shida submit yer :)
aynora nur aynora nur 27 January, 2013
SAYA JOIN JUGAK..

http://www.aynoranur.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
Shida Radzuan Shida Radzuan 27 January, 2013
- Dunia sebenar Shida

- admin@duniashida.com

- http://www.duniashida.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
NurulMirotic[NSHS] NurulMirotic[NSHS] 28 January, 2013
SAYA SERTAI :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013_28.html
Sya Isya Sya Isya 28 January, 2013
Ok Eca, Sya dah join :D

http://syaisya.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
paan paan 28 January, 2013
This comment has been removed by the author.
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 29 January, 2013
kak, hadiah tu dh jadi utk dua org plak ke?
Zamani Abe Zamani Abe 29 January, 2013
Salam~ Zam join kan diri :)

http://zamani84.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
Mimi Azirah Mimi Azirah 30 January, 2013
tak berkesempatan nak join la
paan paan 30 January, 2013
baru bsemangat nak join smula slepas tukar domain ke blogspot .. hehe

http://paanzainudin.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-echadwinkyasha-2013.html
Mrs Velentine Mrs Velentine 30 January, 2013
kak bagi link entry yg baru
Eraz Fadli Eraz Fadli 30 January, 2013
Joined!

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
Sheila Salim Sheila Salim 30 January, 2013
Assalamualaikum, sheila dah join juga..
ayut ayut 30 January, 2013
join ye eca :)

http://akuayut.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
Arita Atira Arita Atira 31 January, 2013
Salam..Hai Kak.. Salam perkenalan.Saya dah Join ...

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html
Arol Mubin Arol Mubin 31 January, 2013
Yeah! Kak Eca, Arol dah join! Hehehe. :D
Azi Azidah Azi Azidah 01 February, 2013
boleh join ni... xde trikh tamat kan...
Kenari Putih Kenari Putih 07 February, 2013
kak nak joinjugak. tarikh tamat dia bila?
Kenari Putih Kenari Putih 07 February, 2013
haha dah tutup le.. silap baca pulaks.. soriee echa

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*