Sticker Inai Pengantin


Assalammualaikum.


eca nak kongsi sikit gambar my 'customer' gitu....dekat blogshop yang tak berkembang maju tu (gua malas gila nak update sana..sebab NTAH!.haha),eca update kat sini gambar pengantin yang beli sticker inai dari eca.jom checkout dulu gambar mereka....

.GAMBAR HASIL STICKER INAI.


sticker inai pengantin
comel je kan...

sticker inai pengantin
dia tak guna kesemua sticker tuk bahagian jari pun.still cantik~

ini dia pengantinnya,
Jojo & Pak Din

sticker inai pengantin
abaikan pengantin pakai jam tangan eh,dia ROCK....& comel~ hikhikhik.

Thanks Jojo,dan eca doakan korang berdua bahagia sampai syurga.
jauh tau perjalanan sticker inai ne ke Penang...hikhikhik.

ne ada sorang lagi........(gambar curi dari FB atas keizinan pengantin)

sticker inai pengantin

sticker inai pengantin

baru-baru ne,kat FB tersebar gambar hasil pemakaian sticker inai ne kan.....penggunaan black henna tu penyebabnya.So,eca tak galakkan korang guna black henna ye..guna je henna biasa tu.Pastikan henna tu ada kelulusan,eca pena jumpa satu henna tu memang ada kelulusan...senang ceta,guna je daun inai.Janji korang rajin 'mengetuk' ataupun paling senang,blend guna air asam je..hikhikhik.

Setiap pembelian 2 set sticker,eca akan bagi gift kat korang!
oh ye,ada yang SMS eca tanya...1set tu tuk 1tangan 1kaki ke?
1 set tu kan,actually memang tuk sepasang kaki & tangan.kira lengkap..lain la kalau korang beli yang set tangan,tapi set tangan eca takde stok lagi.so,kalau korang berminat,boleh tengok kat sini ye : Sticker Inai

segala urusan,mohon email/SMS sahaja.eca jarang jawab call,apatah lagi kalau dok call pagi-pagi yer!
sah,setiap panggilan korang akan sentiasa dijawab dengan suara paling ayu di dunia ini.trustme~

*kalau beli sticker inai ne,RM7+RM4.5+ RM10(inai)..kos tak sampai pun RM200 kalau korang minta tukang inai yang siapkan..betul ke tak?!...dah,buat keputusan dan contact je!*

4 comments.. read them below or add one

insyirah fazly insyirah fazly 28 January, 2017
Hai ecah. Buat lg tak yg ni? Nk tanya rege leh? Pm sy 0129275652 syirah
insyirah fazly insyirah fazly 28 January, 2017
Ehh dh ada sebut harga haha echa buat lg ke?

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*