Bila Blogger Buat Panggilan Hangit


Assalammualaikum.

korang ingat FBI ngan Fara Fauzana tu je boleh buat Panggilan Hangit?!...ada juga budak comel tu yang kenakan eca...dan budak comel tu adalah BLOGGER....#hangit la sangat panggilan dia.

*kringgg kringgg kringgg*  #teponwaburuk,takdebunyi sexy lady!
eca : hello.
dia  : ne eca eh?
eca : ha ah....siapa ne ye?
dia : eca Siti Ashah ......
eca : ye ye,saya.ne siapa?
dia : blog saya dah siap ke?
eca : *alamak,sapa lak tanya pasal blog neyh..terus-terus call* (dalam hati je..)
eca : ne siapa ye....ramai yang dalam senarai ne..
dia : saya lah...Julia.
eca : sapa eh?...nama blog apa.
dia : Julia....
eca : errr...takde pun dalam senarai.
dia : ye ke?
eca : ari tu tanya edit blog email ke dekat FB? *gua dah gelabah,terus buka email,kot-kot ada yang termissed*
dia : email kot..cuba tengok....
eca : betul la takde..... 
dia : takkan takde,lama dah...
eca : betul takde...errrrrrrrrrrrr *glabah dah,housemate pun tergelak-gelak....
dia  : eca,ne NUR lah....
......
tu dia..menyamar sangat jadi Julia yer....................suka tul menghangitkan orang!!!!
orang tu BOSAN kat office dia,tu pasal buat panggilan hangit...kuikuikui.
NUR yang mana satu?!...Cik Nur Amani yang comel tu leh.Mari melawat Blog Beliau eh :
JOM TERJAH BERAMAI-RAMAI.Blog Cik Nur.
by the way,
mohon sesiapa yang nak dieditkan blog,EMAIL atau PM kat FB yer.
eca jarang da topup neyh,biasalah.....kadang-kadang tak tahu nak call sapa.

hadiah seKLIK untuk eca ::
Rancang PERCUTIAN keluarga disini!
HOSTING untuk website/blog anda

1 comment... add one now

Cik Nur Cik Nur 18 February, 2013
Errr...Nak sambung gelak boleh...?
hahahahaha... :p

Senyum sorang2 tau nur baca entry ni..!

apapun, mohon maaf byk2 ye eca.. saje nur gurau2.. jgn marah yee.. :)

tapi seriu mmg dgr suara eca gelabah..heeee.. :p

Psst..tunggu kalau de blogger up entry pnggilan hangit lagi..Heee.. :p

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*