CPUV da credited!.


Assalammualaikum.

lama tak update cerita pasal nuffnang..Dek kerana begitu busy mengedit blog,blog pun jadi slow emotion.Lepas tu,sejak bertukar template lak,iklan nuffnang pun jarang-jarang muncul..sangat sedih.Last few weeks sebelum akhir bulan Januari 2013,kesemua CPUV eca termasuk CPUV yang paling lama bertahan dah credited.Terus eca pun ambil keputusan cashout untuk bulan Januari 2013.


so far,earnings boleh la lepas bayaran broadband bulanan eca..kalau macam ne tiap-tiap bulan kan BEST.tak yah fikir sangat minta duit dari parents =.="

firstly,eca nak minta maaf...tidak membalas kunjungan dan tak update entry-entry.Actually dah banyak entry dalam draft,tapi kerana malas nak transfer gambar dari vivaz ke laptop,tu yang entry semua duk jadi pekasam...hikhikhik.Doakan mood blogging ne seperti dahulu.

++ sekarang banyak tempahan edit blog.Kalau korang nak,boleh masuk dalam list tuk bulan Februari.

penat & tiada keja lagi & kawan masih mengharap eca jaga butik dia dengan gaji RM550...gaji macam tu RM550,tambang bas eca gi butik dia tuk sebulan da RM80 tau...macam mana nak savings kan?!
=.="


#mohonlah nuffnang beri CPUV lagi...banyak lak cerita meleret.hahahaha =P

PESERTA-PESERTA Segmen Bloglist.........nanti eca UPDATE yer =)

{ 16 comments.. read them below or add one }

Fieda Rafli Fieda Rafli 01 February, 2013
akhirnya....mintak2 la ye eca pasni ada lagi be dtg jenguk sini..
Cik Nur Cik Nur 01 February, 2013
nur juga mohon perkara yg sama..hihhi
aNiss :):) aNiss :):) 01 February, 2013
wah. mesti byk nie duit eca dpt dari nuffnang :D
Azi Azidah Azi Azidah 01 February, 2013
alhamdulillah ada jugak rezeki nak cashout... sekarang ni xboleh memilih kerja sangat. dah ada tempahan edit blog tu alhamdulillahla. bekerja dari umah je eca xyah nak pikir transport, makan minum kat luar...
Mama Adam Mama Adam 01 February, 2013
harap2 ada be feb 2013 yang menjelma =)
Qashmere Qashmere 01 February, 2013
Bestnya...bagi tips camne nak dapat CPUV ni. .takpernah dapat pon
ieda immi ieda immi 01 February, 2013
tahniah dik !
x rugi berblog kan ;)
sohoque sohoque 01 February, 2013
bestnya dpt income dr nuffnang! saya blom pernah dpt cpuv. nak katakan ranking dan traffic teruk, ada jer kawan2 yang ranking dan traffic lebih teruk drp saya yang dpt.. musykil jugak yer mcmana nuffnang ni pilih utk bg cpuv
ayut ayut 01 February, 2013
takpe..nnt ada lg utk eca punye ^^
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 01 February, 2013
ohh nuffnang, cepat bg durian runtuh kat eca... heeeee
Hatimi Tahirruddin Hatimi Tahirruddin 01 February, 2013
wah tahniah eca...sy nak mintak eca buat tutorial cara2 nak dpt cpuv... boleh ke?
Mrs Velentine Mrs Velentine 06 February, 2013
lepas ni ada lagi CPUV yang akan singgah..
Siti Rohaida Siti Rohaida 21 February, 2013
sy pun xfaham cara mcm mane nak dptkan cpuv tu..hari2 buat entry..
bg info skit.terutama utk update survey tu..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*