Exabytes Angel Programme - Dapatkan RM50 bila anda SIGN-UP.


Assalammualaikum.

Seperti yang eca dah UPDATE pada Wordless Wednesday #73 hari rabu yang lalu,eca dah tak boleh nak RENEW Pengiklanan EXABYTES untuk 3bulan lagi...Sebabnya klik untuk banner exabytes tidak mencapai TARGET....pihak EXABYTES mensasarkan 40-50 klik untuk setiap bulan...eca punya tidak mencapai TARGET...sedih betul tapi apa boleh buat kan,takkan nak mengamuk pula.So,eca pun beralih kepada satu lagi program dari EXABYTES.

Rancang PERCUTIAN keluarga disini!

Program yang eca maksudkan ialah :

Untuk pengetahuan korang,SETIAP SIGN-UP korang akan diberikan RM50 terus ke akaun affliates korang.TAPI takleh cashout lagi lah yer.....korang boleh CASHOUT bila dah mencapai tahap minimum cashout rasanya (RM400 rasanya).Komisen yang bakal anda terima bergantung kepada jenis hosting plan yang anda dapat jual gitu...dari serendah RM8 - RM118 - RM388....so,each sales yang korang dapat refer kepada exabytes melalui iklan di blog ataupun refer kepada kawan-kawan yang lain,korang akan dapat komisen.

Mungkin agak lambat untuk dapat komisen tapi tak rugi pun mencuba kan?!.Mungkin satu hari nanti,ada yang tertarik untuk beli hosting dari exabytes thru your blog...tak salah pun letak banner je..hikhikhik.

Kalau nak SIGN-UP,boleh melalui TUTORIAL & LINK yang eca berikan ini :
1) Masuk website ini  [Link Exabytes Angle Programme]
2) Isikan FORM yang disediakan.
3) Selesai isikan form,korang boleh sign-in ke site tersebut.
4) Cari banner script , text ads atau text link,kemudian masukkan ke dalam blog korang.
5) Keep up sales dan boleh cashout bila tiba masanya.


HOSTING untuk website/blog anda
so,berminat,boleh klik pautan yang eca SEDIAKAN yer.
dan paling penting,tak salah mencuba oke?!

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*