Korang nak apa?!!!!!.


Assalammualaikum.

uina...tajuk kemain ganas!.lempang sikit muka dak eca tu yer.hikhikhik.Actually,entry ini adalah entry AUTOPUBLISH...kuikuikui,disaat anda sedang membaca entry ini,daku sedang bersuka ria menyambut birthday babychenta yang ke-dua tahun...sedang khusyuk menaip entry untuk minggu hadapan,daku terpanggil pulak nak tanya pendapat korang...

Korang nak apa dari blog eca neyh?!Nak eca tulis ceta apa?!
Minat baca ceta yang macam mana dekat blog eca neyh?!
ke korang suka baca puisi-puisi yang eca tulis selama ne?!
pendek kata,KENAPA KORANG SUKA BACA BLOG Eca 
#selain tuan blog yang perasan comel gituwwww~.

dah dah,tak hingin daku nak nyusahkan korang buat entry segala yer...just drop kat komen je.
biar daku baca sorang-sorang dulu....nanti baru daku updatekan tuk tatapan korang.

SILA GRAB peluang ini untuk KUTUK,KOMEN,KRITIK habis-habisan blog picisan ini.
last but not least,nak tunjuk muka tuan blog yang perasan comel gitu.gambar pernah diupdate dalam Wordless Wednesday #69....menjawab pertanyaan dan komen anda di entry itu ::


Arol, itu bukan cincin tunang.Gila cincin tunang simple gitu,akak nak cincin bertakhtakan berlian...tunjuk dekat Arol,biar silau je nampak..*ngade betul kan*

AJ, biasalah seat GSC besar,pulak da tengok wayang midnight..sah sah tak ramai orang.Tu yang orang sebelah tu selamba je naikkan kaki..++ dorang tu GAY ~hahaha.

MV & Solehah ,thanks my dearies.....eca jenis yang simple nak kuar gimana-mana.Even blusher pun takde,pakai bedak Silky White (pink)...gincu secalit (pink)...minyak wangi sembur dua-tiga tempat.

Cik Nur, haruslah jelingan manja..kuikuikui...kita tengok wayang cinta-cinta je.hahaha~

PK, mari mari tengok wayang,tapi PK belanja! =P



haish..nak tulis entry pendek je,tertaip panjang berjela.maafkan hamba.
#jangan LUPA DROP KOMEN yer!

{ 8 comments.. read them below or add one }

Cik Ezy Cik Ezy 09 February, 2013
saye nk blog ni sediakan makanan yg sedap2!!!
tiap kali masok blog ni pastikan perot saye kenyang..
bhahahha..
Siti Anirah Azuri Siti Anirah Azuri 09 February, 2013
Nak akak ajar pasal perniagaan @ buat duit ngan internet.. hehe.. blog akak banyak membantu pencarian saya untuk berblog.. :) keep up
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 09 February, 2013
akak pun xtau nak komen apa.. hahha..

tp akak suka je bc ayat eca selama ni sbb sempoi je.. suka buat akak senyum sorag2.. hihii
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 10 February, 2013
suka eca yg kuat makan.. heheheh gurau jew...
suka baca pasal pengetahuan ttg blog. dunia blog..
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 10 February, 2013
suka eca yg kuat makan.. heheheh gurau jew...
suka baca pasal pengetahuan ttg blog. dunia blog..
Cik Nur Cik Nur 10 February, 2013
Nur suka datang sini... kadang2 tu seronok juga jamu mata dengan makanan2 yg eca hidangkan...

kalau eca letak pic makanan pun okay jugak..dapat juga nur idea nak masak ape dikala rajin...Heee.. :P

psst...agak2 waktu kena panggilan hangit tu, jelinagn still manja lagi ke tidak..?hahahhaha
Hatimi Tahirruddin Hatimi Tahirruddin 10 February, 2013
tulis je apa2 eca...yg best nanti sy baca...yg tak best sy browse je...
Mrs Velentine Mrs Velentine 13 February, 2013
kak suka makanan yg eca share & yg penting tips2 & puisi

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*