Review Blog ZafikStory (Eza)


Assalammualaikum.

haish..baru nak terkedek-kedek review blog penaja GA tahun lalu..tapi takpe,dari tak review langsung.In Sha Allah,satu minggu eca akan sediakan dua review blogger setiap hari Khamis..#moga-moga tercapai hasrat tu,sekarang sibuk betul mengedit blog.tak putus-putus bekerja dengan photoshop.Jom mulakan dengan penaja yang comel ini...

#comel kan ibu mengandung neyh...

akak ne,eca panggil kak eza.Seorang isteri,seorang ibu dan seorang cikgu Kemahiran Hidup.Kini bergiat pula dengan business ye kak?..nak tahu produk apa buat ibu mengandung ne nampak semakin comel..ini rahsianya ::

BB Plus Collagen..kalau nak tahu info mengenai produk ini,baca sini [link entry]


pandangan eca mengenai blog kak eza :
1) Gambar dalam entry kalau lagi besar,puas nengoknya..#yola,kita takdak instagram kak,kita tengok kat blog je.hikhikhik.

2) Widget "Entry Terbaru" boleh dibuang.Sebabnya pada bahagian Archive Blog,kita boleh nampak senarai-senarai entry yang terbaru.So,boleh jimat ruangan sidebar.

3) Blog dah cukup ringan tanpa widget-widget mengarut.cuma boleh dipertingkatkan pada bahagian sidebar untuk susunan yang lebih baik.

4) semoga sentiasa ada mood untuk update :)



jom terjah & follow blog Kak Eza neyh yer :

"Terima Kasih kerana sudi menjayakan GA eca tahun lalu.Jasa akak eca kenang sampai bila-bila.Eca doakan akak dan baby akan selamat..lagi 3bulan ++ nak deliver tu.Dah ada kawan abang adi hakimi main."
#suka nengok orang pregnant ne,tambah-tambah comel..kan kan kan?!

{ 8 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 07 February, 2013
kerjaya dah tetap, ada bsnes lg tu..bgus2..

Siti Anirah Azuri Siti Anirah Azuri 07 February, 2013
Wahh cg upanya.. :) comel sangat gambar tu kak..ayu
ayut ayut 07 February, 2013
cikgu KH ea....kakak ayut pon dlu cikgu KH.. :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 07 February, 2013
ni yg rs nak prgnant lg nih!! ;p
Hatimi Tahirruddin Hatimi Tahirruddin 07 February, 2013
oooh cikgu kemahiran hidup...subjek yg ai paling enjoy belajar masa sekolah dulu...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*