Sample Percuma Tuala Wanita Libresse


Assalammualaikum.

best tak best bila dapat sample percuma?!..best kan....Hari tu tah gatal tangan eca gi masuk website Librese,terus daftar tuk dapatkan sample percuma pantiliner & tuala wanita....tup tup ada hadiah selepas beberapa minggu dalam peti surat ruma sewa eca.

Jom tengok sample percuma tu yer ::




mari dapatkan segala jenis tuala wanita dengan tutorial ini ::

masuk ke website Libresse.[klik sini]
lepas tu, tengok dekat menutab,cari perkataan Goodies dan KLIK.[klik sini je lah~]
selepas tu, tengok dibawah tulisan Goodies tu,cari perkataan Freebies dan KLIK.
[sampai keluar macam gambar dibawah ini]

isikan kesemua detail kamu...dah SELESAI,klik button I'm Done!!!!.
lepas tu,tunggulah beberapa minggu sampai sampel percuma sampai kepada anda.[ohya,jangan lupa cakap terima kasih kepada abang posmen & sampai salam sayang dari eca *muah muah*#ohgedixyou!]

Testimoni dari eca mengenai tuala wanita ini :
tuala wanita libresse ne memang lembut dan mengikut alur bahagian sulit kita....bila pakai,macam tak rasa pun sebenarnya tengah pakai tuala wanita.....tuala wanita tu lembut je...pendek kata,eca jatuh hati jugaklah dekat libresse ne........memang lepas ne beli libresse la jawabnya yer.


akhir kata,eca tinggalkan korang dengan lagu Yuna - Be Super, Be A Star.#lagu tema untuk libresse.


#mantapkan suara Yuna...

{ 7 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur 05 February, 2013
thanks info..
nak cubalah.. :)
precious moment precious moment 05 February, 2013
memang best pkai libresse..selesa aje.. :)
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof 05 February, 2013
yeye..nak try jugak la eca...
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish 05 February, 2013
yes!! dah isi..hehe..tq atas info ni
azizah :) azizah :) 05 February, 2013
selalu dapat sample libress ni kat pasar malam.. ada orang bagi..berkotak2 amik..hee
Mrs Velentine Mrs Velentine 06 February, 2013
nda pernah tau..mau try lah..tq eca

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*