Susulan Segmen Bloglist 2013


Assalammualaikum.

first of all,terima kasih yang tak terhingga buat mereka yang sudi join segmen bloglist tu...terharu sangat-sangat atas sokongan kawan-kawan even ada yang tak sempat join...tapi takpe,nanti yang mana tak join tapi ada letakkan blog eca dalam bloglist mereka,let me inform..nanti eca letakkan juga blog anda dalam bloglist tersebut.*its a win-win situation everyone!*

oke,berbalik kepada tajuk utama...berikut adalah blogger yang join segmen ini.JOM TERJAH!!!

http://solehahshamsuddin.blogspot.com
http://www.myadyna.com/
http://iellakylla.blogspot.com
http://comey-comeyblog.blogspot.com/
http://kertaswarnamerah.blogspot.com
http://www.aimisyahirah.com
http://nazlyizan.blogspot.com/
http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com
http://www.timizero.my
http://www.opzzpinky.my
http://umikasum.blogspot.com
http://www.duniashida.com/
http://www.aynoranur.com
http://syaisya.com
http://kisahsidairy.blogspot.com
http://azwaa.blogspot.com
http://paanzainudin.blogspot.com
http://msvelentine.blogspot.com
http://sheilashahfiekry.blogspot.com
http://akuayut.blogspot.com
http://tirasigigiarnab.blogspot.com
http://arolpunyeblog.blogspot.com
http://www.erazfadli.com
http://zamani84.blogspot.com

Terima Kasih eca ucapkan kepada semua....kesemua blog ini eca da masukkan dalam bloglist dibahagian sidebar....dan seperti yang eca janjikan,ini adalah hadiah-hadiah saguhati untuk beberapa pemenang :

1. Peserta Pertama yang JOIN segmen ini akan menerima Topup RM5
(laju je budak ne join segmen eca...tahniah tahniah~)


2. Peserta dengan entry yang memikat hati eca akan menerima Pin Blogger.
(dalam banyak-banyak entry,tak tahu kenapa entry ne buat someone tersenyum....dia kata,"asha,budak ne pantun macam pantun lawak saiful apek tu"..lupa lak camna pantunnya tu eh..tapi awak da buat dia tersenyum..terima kasih memudahkan hari saya.kuikuikui)

3. Top Referrer akan menerima Topup RM5 + Pin Blogger.
pemenangnya ialah : http://arolpunyeblog.blogspot.com
(even Arol lambat JOIN dan even segmen telah berakhir,traffik banyak dari blog Arol.
Keep UP!...kalau sentiasa memberi traffik kepada akak,hujung tahun leh dapat hadiah~)

so,kepada mereka bertiga yang bertuah ini,meh meh lapor diri ke email eca --> ecasha.89@gmail.com

hantarkan email dengan subject : Hadiah Segmen Bloglist.
Detail-detail berikut diperlukan : Nama,Alamat,URL Blog,Nombor Phone (bagi yang menang topup)



ohya,sesiapa yang da masukkan daku dalam bloglist mereka,mohon inform.
Boleh eca letakkan sekali dalam bloglist eca yer tapi takdelah entry nak promote blog korang macam ne.

Susulan Segmen Bloglist 2013

{ 16 comments.. read them below or add one }

SCG Owner AnirahAzuri SCG Owner AnirahAzuri 07 February, 2013
Wah bestnya dorang.. :) btw, lenkali buat lagi kak. takdan join lah..
Arita Atira Arita Atira 07 February, 2013
Alhamdullillah.. Menang... !! hehehe.. TQ kak :-)
Hatimi Tahirruddin Hatimi Tahirruddin 07 February, 2013
ooh ada hadiah rupanya...haha baru ingat...apa2 pun tahniah kpd para pemenang...:)
Arol Mubin Arol Mubin 07 February, 2013
Wah! First time jadi Top Referrer. Alhamdulillah, rezeki pertama untuk Februari 2013. Kak Eca, Arol dah email details. Kalau tak dapat, bagitahu ye. :D

Tahniah kepada pemenang lain! :)
Mia Liana Mia Liana 07 February, 2013
tak sempat nak joinnnn... huhuhu
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 07 February, 2013
Adakah dirimu menyedari yang dirimu tergolong dlm bloglist ku yg bernama "Awesome Blog"? hahaha :D

Amboi, da org tu ckp "laju je budak ne join segmen eca". Ehem2, meh budak ni nak jawab balik. Ofkos la kakak ku syg. Dah mle2 pn dpt hadiah, sanggup sengkang mata buat entry di awal pagi2. Err bukan pagi tu tp awal mlm.hahaha :D
Jannah Jannah 07 February, 2013
huaaaaa!! kenapa blog sy x der pn dlm bloglist eca... huaaaa!!! ='(
hati putera hati putera 07 February, 2013
HP terlepas pandang la agaknya ini
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 07 February, 2013
eh, yui terlpas ea?

aish.. walau eca dlm blglist tp time cuti yui ni kjp2 je on9..waaa
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 07 February, 2013
akak xsempat join tp link blog ni ada kat bloglist...!! ;p
ayut ayut 07 February, 2013
tu dia..tahniah bt mereka... ^^
Azi Azidah Azi Azidah 07 February, 2013
xsmpt join.. cer eca nengok ada x link eca kt bloglist akak.. heeee

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*