Tribal Peplum,Dress,Tops & Skirt yang AWESOME dari EA DressBaju


Assalammualaikum.
ini STICKY POST sehingga 14 Februari 2013.entry terbaru,scroll kebawah atau klik pada Older Post.

Tribal Pattern tu korang tahu tak sudah menjadi TREND semasa sekarang...ramai orang dah mula suka dengan pattern TRIBAL neyh....meh meh kita cuci mata sikit tengok camna rupa pattern TRIBAL neyh yer ::

 
ne la Pattern Tribal ne....cuba bayangkan kalau baju korang pattern macam ne.nampak sangat-sangat UPDATE oke.sebab pattern ne menjadi kegilaan ramai......untuk pattern tribal ne,banyak dah ada kat pasaran.Buat dress,skirts,tops or even PEPLUM pun dah ada...tak caya ke,jom eca nak kenalkan korang dekat satu blogshop ne 

EA DressBaju, menawarkan pelbagai koleksi pakaian dengan pattern TRIBAL.

 
Tops 
Harga : RM39.00 (tidak termasuk postage)
Free Size (fit till M)  *agak-agak daku muat tak?!.hikhik.
kalau tak berkenan dengan TOPS tu,jom tengok skirt pulak.


 
Skirt (material COTTON)
Harga : RM45.00 (tidak termasuk postage)
yang ne konfirm muat..sebab saiz sehingga saiz XL.
*terus jeling dekat SKANDAL yang tengah drive dekat sebelah...hikhikhik.

eca da nyatakan,tribal pattern ne ada gak buat PEPLUM yang tengah hot tu kan...jom tengok pulak.



HOT TRIBAL PEPLUM (material - high quality Lycra)
CLEAREANCE STOK : RM35 sahaja!!! 
fit till M je ye....agak-agak muat ke tidak dengan eca yer?!.
ada satu lagi,kaler OREN tau...

Size: fit S
Price: RM40.00(exclude postage)
Lenght: 23inch


sebenarnykan banyak lagi yang ada kat EA DressBaju


dan yang paling menarik hati eca ialah tribal cardigan neyh ::

tapi da sold-out.
UPDATE : TRIBAL CARDIGAN ne akan RE-Stock tidak lama lagi!!!!

kalau korang berminat cuci mata tengok semua design ne,mari lawat blog & Like Fanpage

Instagram : eadressbaju

Design memikat hati si dara,
Sang teruna teruja hendaknya,
mari tengok blog mereka,
pelbagai dress macam-macam ada.

JOM TERJAH MEREKA!............

p/s : meneruskan misi minta belanja encik skandal belikan peplum tu...hikhikhik.

{ 12 comments.. read them below or add one }

aku eryati aku eryati 07 February, 2013
Hihihi..nampak ganjil plak...sbb akk xminat
aku eryati aku eryati 07 February, 2013
Hihihi..nampak ganjil plak...sbb akk xminat
Azi Azidah Azi Azidah 07 February, 2013
cardigan tu memang cantik...
Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 07 February, 2013
dulu kalau tgk corak mcm ni. perghhh geli giler. skrg ramai yg pakai... but leeza still kureng minat. tak sesuai dgn leeza rasanya.
Cik Nur Cik Nur 07 February, 2013
a'ah la.. tribal cardigan tu cantik... :)
N.Aima K N.Aima K 08 February, 2013
kakak ada tu kimono cardigan tapi versi "galaxy"..cekcek lemari mcm blom ada lg nih tribal print dalam koleksi he he he ada pun baju pakai d rumah kah3x
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
Wah cantik.. Harga pun amat berpatutan
Ardini Humaira Ardini Humaira 08 February, 2013
memang trend skang ni kan.. tengok artis pakai lawa je :)
baby comel baby comel 13 February, 2013
tgk patung pakai lawa je, tp bila sendiri pakai peplum ni memang pelik. sebab kering sgt kita
Mrs Velentine Mrs Velentine 13 February, 2013
cantik...tp kalau kak pakai cantik kah??haha
mrs adam mrs adam 13 February, 2013
skrg dah fesyen tribal lak kan.
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra 13 February, 2013
SAYA DAH ADA PEPLUM KOSONG, TAPI MACAM TAK SESUAI PLAK SEBAB SAYA RENDAH,HUHU

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*