Mini Pavlova di Kota Kinabalu,Sabah.


Assalammualaikum.

kalau korang da try pavlova,try mini pavlova pulak......saiz kecil je,sekali ngapppppp!!!.tapi puashati makan even makan satu biji jer.......*makan sebijik je konon..padahal~~~~*
jom layankan gambar mini pavlova yang eca beli last few weeks.
abaikan kesan-kesan yang tak berkenaan....jadi macam tu sebab bawa keta 120km/j..
pavlova pun jadi mabuk dalam bekas~..kuikuikui.

1 set - 2biji mini pavlova - RM5.
close-up sikit.....................


buah peach,buah naga merah,buah kiwi & anggur.....whipping cream tu tak manis sangat.
THUMBS UP!!!!..merasa gak  makan pavlova even mini pavlova je...hikhikhik.

eca beli 3 set...
satu kak jijah punya (lepas mengidam beliau...hahaha)
satu eca kongsi dengan Cik Perasan Najwa Latif (treat her cause sudi jadi driver hari tu)
satu eca bagi dekat encik boifren (Thanks sebab pinjamkan kereta gi interview)

encik boifren cakap,whipping cream tu tak manis sangat..kena dengan tekak dia.tapi buah tu semua bagi kat eca.....nasiblah daku memang suka makan buah.....memang meriah buah atas mini pavlova tu tau!!!.Paling suka bila encik boifren cakap,"berbaloi jugalah pergi  sepanggar semata-mata tuk beli benda ne...nanti kita pg lagi!"..ai lap u sayang~

so,kalau korang nak cari 
Pavlova (RM35) atau mini pavlova (RM2.50/satu)
contact Umie ::
No. Phone : 
0168430546/0128386460

Setiap Ahad,boleh juga dapatkan variasi of kek,crepe,apam di TAMU S.O.T di Giant Kolombong........#pujuk encik boifren dating ke sana lak minggu ne...hikhikhik~


pavlova ne manis,amat kurang sesuai untuk penghidap kencing manis..#eh?!



Rancang PERCUTIAN keluarga disini!
HOSTING untuk website/blog anda

1 comment... add one now

azizah :) azizah :) 01 March, 2013
memang sedap.. makan sekali ngap je tak puas! tq eca sudi belikan untuk akak.. t len kali kita beli banyak2 k...hhee

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*