Monthly Giveaway #Mac13


Assalammualaikum.

17 March da datang dan seperti biasa,eca memang akan sediakan giveaway bulanan untuk semua.syarat mudah dan hadiah untuk kali ini eca dah up..selalu untuk dua pemenang,tapi kali ne,eca sediakan untuk 3 pemenang..yola,bulan march ada rezeki lebih sikit,tak salah eca kongsi lebih sikit kan?

Sheep Placenta .. Essential Nose Mud Mask.
benda ne macam Shisedo tu a..(eh,betul ke eca eja tu..hikhikhik)
for whitehead & blackhead removal.dan ianya ternyata berkesan tau.satu pek leh guna dua-tiga kali.
kalau nak guna sekali pun oke gak,terus sapu satu muka...dengan bulu-bulu halus dia tanggalkan.
eca dah try oke!!!.dan hasilnya bila kawan cakap,"eh,ko ada p facial ka semalam?","eh,ko ada guna pencuci muka baru?".."eh,muka kau lain sudah"....so,memang sangat berkesan tau!!.
dan dengan ini,eca nak giveawaykan 2 pek kepada 3 pemenang GA bulan ini...means,sorang dapat dua pek tau....untung korang yang menang bulan ne...so,apa lagi,jemput JOIN dibawah ini ::
Syarat-syaratnya :
1) OPTIONAL untuk Follow Blog,Like Fanpage & Follow Google+  (semuanya ada dibawah yer)
2) TAK PERLU buat entry oke?!
3) Masukkan Nama, Email & Url Blog korang pada ruangan dibawah ini yer :
Tempoh GA : 12.00am - 11.59pm SAHAJA 17 March 2013
Keputusan    : selewat-lewatnya hari Selasa.

p/s : Happy 24years 2month eca! =P
tolong klik :


Rancang PERCUTIAN keluarga disini!
HOSTING untuk website/blog anda
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*