Blog Mereka dah lawa........


Rancang PERCUTIAN keluarga disini!

Assalammualaikum.

syukur alhamdulillah,walaupun semakin busy dengan ntah apa punya kerja.....masih ada yang percaya dan sudi gunakan khidmat eca untuk edit blog korang.Terima Kasih sangat-sangat eca ucapkan,sebab upah edit blog tu lah yang eca gunakan untuk membeli keperluan harian selain menyimpan sikit tuk masa depan.*iyolah..takde keja tetap lagi sekarang ne*

oke,jangan buang masa..mari kita lihat beberapa blog yang eca nodai sebelum ini.
dimulakan dengan client ini,ini kali kedua kak Sal minta eca editkan blog beliau.....




 Blog 3A bertemakan "LEBAH the bee....blog berwarna kuning + hitam pilihan kak Sal kali ini...yang eca suka edit semua ada lebah..comel-comel macam tukang edit pulak tuk..hikhikhik.Blog Kak Sal ne eca just tukar sikit-sikit je,sebab sebelum ini dah edit gak...template sama layout je tukar.
jom terjah : Blog 3A.

Zafik's Story...eca pena review blog ne suatu ketika dulu.
untuk blog Kak Eza,dia minta kaler purple...i like i like......sebab da selalu buat purple kan,so satu cabaran juga untuk buat kelainan dari blog yang lain...kak eza minta simple dan paling penting,beliau cakap kat eca,"buatlah apa je,taknak sekat kreativiti"...rasanya eca buat yang simple sangat nak bagi ringan dan masukkan kesemua widget dibahagian footer tu....

jom terjah :: Zafik's Story

HOSTING untuk website/blog anda
 
jom tengok pula blog yang FRESH dari ladang,means baru je siap.hikhikhik.
puashati tau edit kedua-dua blog ini =)
header ne nampak cantik bila ada background dia ye....eca saja buat macam ne.bagi header agak kekaburan macam tu...CikNur kita ne nak wajah dalam header separuh je sebenarnya,tapi bila eca potong belah kiri,macam tak sesuai,potong belah kanan pun tak sesuai..last-last ambil tang mata je..cantik oke mata itu.untuk blog CikNur,eca gunakan kaler soft aqua blue sebagai main colour dan  sesuaikan dengan kaler pink.CikNur nak simple tapi simple sangat tak menarik lak kan..so,eca letakkan graphic yang menarik..antaranya reben pink pada sidebar tu...comel kan?!.

nak tengok kecomelan kakton..eh eh kecomelan blog ciknur,jom terjah : 
ohya,vector tuk CikNur bukan eca yang buat yer...ne CikNur bagi tau.tak reti daku nak menvector lagi tau..masih belajar dan asyik FAIL -____-"
seterusnya blog yang dah lama terperamtapi baru je pasang dekat blog tu..sebab terperam?!...adalah sebabnya....ne pun dua kali tukar kaler...memula kaler merah tuk background,bila akak ne nampak rupa blog eca,rupanya sama pilihan..so,mana leh sama dengan eca....hak eksklusif untuk eca mahupun kesemua pelanggan gitu..so,eca tukar juga ke kaler biru tuk background..jom la tengok ye 
Background Biru + Border Merah...cun tau...bertemakan ladybird sangat...
jom terjah : Blog Kisah Hati
terima kasih semua gunakan khidmat eca...terima kasih atas rezeki ini.
terima kasih kerana percayakan eca untuk 'nodai' blog kalian.
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
blog mereka dah lawa,blog anda bila lagi?!
teringin tapi malu,emailkan ke ecasha.89@gmail.com