Bulan Mei yang ...


Rancang PERCUTIAN keluarga disini!

Assalammualaikum


31 Mei 2013, dan eca berada dirumah sebab SABAH cuti panjang...tak perlu fikir nak bangun awal esok.Heaven jugak rasanya bila hari Sabtu(esok) boleh bangun lewat..kalau tak cuti,berangan je la bangun lewat di hari Sabtu sebabnya eca kena kerja.=.="


Bulan Mei ne sangat-sangat tak best bila entry blog termasuk entry yang sedang anda baca ini cuma ada 9....paling sedikit dan mematahkan semangat.sila salahkan line sialcomberukband.Nasib baik dah terminate dan beralih ke Streamyx *dengan harapan UNIFI akan masuk dengan segera di area Telipok*
lama dah rupanya daku membebel di blog ini..itu pun dah banyak entry dibuang.


even tak aktif sepanjang bulan Mei...Nuffnang tak kedekut bagi CPUV.Alhamdulillah, dua CPUV sedang berdansa diblog ini walaupun earnings takberapa,eca bersyukur sangat.Lagipun,sekarang dalam proses memantapkan Traffic...syukur sesangat sepanjang ketidakaktifan eca berblogging,traffik boleh tahan jugak.Rahsianya : Entry SEO yang mendapat banyak permintaan.

Ikea - Kitchen FY2013 & Outrigger Phuket - mohon la seklik dua.hikhik


Bulan Mei ne juga kira bulan pertama eca bekerja FULLTIME di Pusat Tuisyen Ceria.eca kerja 5hari dalam seminggu iaitu hari Isnin-Khamis & Sabtu.Jumaat & Ahad eca cuti....so far,oke lah cuma penat sebab kena amik bas 2 kali tau. Telipok - Terminal Bas Wawasan - Luyang...sampaikan kalau ada orang tanya keja kat mana,tinggal kat mana..mesti cakap,"teda ka yang lagi jauh"..terasa tau,tapi tu namanya rezeki.sekarang ne bukan senang nak cari keja...kan best ada keta sendiri*mohon beliau terasa.haha.


yang tak best dalam Bulan Mei.
HP Vivaz yang eca selalu guna tuk ambil gambar tu dah ROSAK...touch screen langsung tak berfungsi a.k.a tak dapat detect sentuhan.Sakit hati tau bukan sebab tak leh SMS ke apa,sebab tak leh nak ambil gambar....HP tu kan ringan dah tu 8mp,tu pasal eca suka...anytime nak ambil gambar,keluarkan je dari dalam beg..takkan nak usung Mr Kens~ pulak,kang orang cakap,"ek eleh,macam dia sorang ada kamera besar".

Harap-harap de orang sudi beri HP free dekat eca.hahaha~
BULAN MEI korang macam mana pulak,jom SHARE?!.

bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
terbuka buku masa PLKN dulu,tertulis impian buka pusat tuisyen sendiri....kot-kot la tercapai,sekarang timba ilmu perniagaan dulu.tak boleh main terjah buka terus kan kan kan.