My Big Day is coming.


Rancang PERCUTIAN keluarga disini!

Assalammualaikum.
ne nak mengkhabarkan berita gembira....my big day akan datang pada bulan 11 nanti.nak menjemput sekalian kawan-kawan neyh.....tak jauh je puwn,harap-harap la korang sudi datang yer...eh eh,tak perlu FLY ke Sabah.taknak la susahkan korang sangat sebab my big day tu buat kat PWTC,Kuala Lumpur je puwn ^________________^
sebenarnya, nak khabarkan je..my big day tu ialah Majlis Convocation eca..UNIRAZAK 13th Convocation...janganlah bermimpi eca nak buat majlis kahwin lak kat PWTC tu yer,tak mampu eca nak bayar sewa.hikhikhik...so,my big day ini adalah hasil penat lelah 4tahun menuntut ilmu.jatuh,bangun,kecewa,terluka,gembira,tangisan...hasilnya adalah pada hari tersebut.
So,ini detailnya ::
Insyaallah, jika diikutkan perancangan eca & family akan bertolak pada 6 November dan akan kembali ke Sabah pada 10 November..tiket tak beli lagi pun,baru merancang je.Maybe kat sana shopping sikit-sikit, nak jalan-jalan lawat tempat orang lagi.....sekarang masih mencari tempat penginapan pulak.Nak nak yang murah tapi berbaloi dan paling penting,transport memudahkan eca & family pergi PWTC & ke airport.kot-kot korang de cadangan ke,let me inform oke?!..tolong-tolong la erk..kot-kot ada promosi buat blogger,lagi la eca suka..kuikuikui.
excited ne nak g Konvo tau~
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
kot-kot ada yang teringin nak jumpa,bawak eca pusing KL...save the date je oke?!.hikhikhik.