Segmen Kad Raya


Assalammualaikum.



Lagi 29hari kita akan menyambut RAMADHAN dan kemudian SYAWAL menjelma dengan pelbagai juadah hebat.#ingat makan je kan eca ne.kuikuikui...so,seperti tahun lalu,eca mengutuskan kadraya buat beberapa teman blogger...Meneruskan tradisi ini *wahhh,tradisi kau!!!, tahun ne eca nak beri lagi kadraya dari ecadwinkyasha.com.



Bagaimana nak dapatkan KadRaya dari eca,caranya mudah sahaja dengan mengisi FORM dibawah ini :

Tak perlu nak buat ENTRY yer,korang boleh terus masukkan butir-butir korang tu.Taknak menyusahkan korang dan cara macam ne pun mudah sahaja.Segmen ini akan berakhir pada 1 Ramadhan...dengar je pengumuman ESOK PUASA,maka berakhir la juga segmen ini.


dapatlah eca sudahkan aktiviti memasukkan kadraya + duitraya ke dalam sampul untuk diposkan kepada korang...Awal-awal pos,supaya korang boleh dapatkan kadraya eca sebelum 1Syawal..taknak lah macam tahun lepas,dah habis raya...baru terkedek-kedek abang posmen hantar kadraya ke rumah korang.
jangan lupa tau ^_^
nak hantar kadraya + duitraya kepada eca?!..alamat ada diruangan Contact.
psttttt :: Dah GANTI belum HUTANG PUASA last year?!..