I'll be Back....


Assalammualaikum.

weeee,seminggu kot takde entry..macam busy sangat tapi memang busy pun.Dengan kerja & revision tuk interview lagi..uwaaaaaaaaaaaaa, mak busy noksss.takde masa sangat BW ke blog korang tu,tapi apapun TERIMA KASIH sebab masih sudi berkunjung disini.

Segmen Kad Raya dari eca masih dibuka oke...sebabnya eca kan lagi busy.Eca akan tutup selepas tamat interview eca nanti...kalau nak JOIN, klik segmen kadraya.

btw, awak tahu tak harini hari apa? Harini hariiii...... JUMAAAT tau! Jawapannya adalah..... kita dah tiga hari! Kita dah tigaa ari berpuasaaaa. Yeayy! Bukan utk seminggu, 3 tahun, 4 tahun, bukan 2 hari, bukan 3 hari, 4 hari, dan bukan apapapapapeeeewwww. Tapi untuk sebulan. Sebu bu bu bu bu bu bu bu bulannnn. Awak dgr takk?! Untuk sebu bu bu bu bulann. Yeaayyy...!saya janji ye saya janji dengan tangan saya ni sayaa tak akan tinggalkan puasa melainkan saya jatuh sakit sy tak boleh buat ape2...

oke bye >,<"
wait till I'll be back & happy fasting everyone!

Ya Allah, kau permudahkanlah urusan hambamu (SITI ASHAH AWANG AMAN) dalam menduduki temuduga Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah DG41 pada 18 Julai 2013.Semoga ada rezeki tertulis buatku dalam perjuangan ini.Amin...... :)