lusa dah raya!


Assalammualaikum.


lagi 3hari nak raya, situ juga dia kuar...tak bagi can daku puasa penuh betul a...taksukewww...nak buat camne, WANITA...oke,highlight lagi sekali WANITA. *perasaan amat dewasa ketika ini.kuikuikui*


so, lusa dah nak raya kan..ce tanya persiapan eca.
  • Baju Raya - 3pasang DONE (mama's task..ne lah untungnya jadi anak bujang mama).eca beli SHAWL je, kebetulan berkenan & kena dengan TEMA keluarga kami yang PINK itu.*padahal tudung dah banyak kaler pink..saje membuang duit lerr tu*
  • Kasut Raya - takdenya nak berkasut raya segala..beli kasut baru sebab kasut bawak gi keja dah lusuh.
  • Kuih Raya - alhamdulillah, selamat siapkan 2 jenis kuih berasaskan POPIA. *batang buruk & seaweed snack*
  • Mental & Fizikal - Mental di Kg Tambilaung, Kota Belud..Fizikal di Taman Telipok Ria.huhuhu.

tak banyak kan buat persediaan, ala kadar je...mungkin tahun ne kami tak buat open house,tapi kalau nak datang, BOLEH buat APPOINTMENT dulu..kot-kot la, kami tengah beraya sakan masa tu...tak sabar RAYA, sebab leh jumpa sanak-saudara..bab makan kita tolak tepi, bab buli adik-adik sedara,KITA DAHULUkannn..lama tak buli boyfren-boyfren kecik eca tu.

macam tak percaya je bila APEK (adik bongsu eca) suggest tema raya tahun ne kaler PINK.Dah tu, si dia pun kebetulan pulak beli baju kaler PINK....anda nampak cantik sayang!!!..*gelakjahat150jutakali*