Edit Blog Mood sedang "ON".


Assalammualaikum.


meh meh, nak tunjuk sikit beberapa blog yang eca dah siap edit kemas-kemas.Bukan cantik-cantik sebab eca tahu hasil eca tak berapa cantik dibandingkan dengan hasil orang lain.Tapi eca utamakan KEKEMASAN dan loading pun ringan!...*kekekekeke~*


Blog Qasehnya Rania
untuk blog ciksu, dia request nak blog lobak....so, eca bagi lobak yang tergedik-gedik berjoget  sikit..ce tengok kat entry ciksu, mesti korang ada perasan ada lobak tergedik-gedik.hehehehe.SO far, blog ne sedap mata memandang dan jarang ada orang guna combination orange + hijau....pilihan yang tepat buat ciksu.
Blog  SusuSegarrr
untuk blog SusuSegarrr ne pulak, akak ne request kaler biru.Berdasarkan blog yang dia tunjukkan kat eca, dia nak ada sikit ala-ala retro & vintage...tapi eca tak berapa nak masuk dengan kaler biru + vintage ne.So, dapatlah hasil macam tu je.Nasib beliau suka...hehehe.dan part paling menarik eca suka ialah bahagian footer,eca selitkan doa dari Ayat 38, Surah Al-Imran :
doa eca, buat kedua-dua akak ne, "Semoga Allah memperkenankan doa kalian,insyallah."


buat masa sekarang, eca tengah tunggu dua owner confirmation tuk pasang kat blog mereka.SO,agak free sikit sambil-sambil design tuk belog sendiri yang dah patut kena cat baru...hehehe.
kalau ada yang teringin nak minta dieditkan blog, sila berhubung melalui :
Email : ecasha.89@gmail.com
Fanpage FB : Cerita Dari Hati | www.ecadwinkyasha.com
FB : Eca Dwinky Asha

dari harga serendah, RM25....kot-kot makin cantik belog korang.
JOM Tempah tau,jangan malu nak tanya-tanya eca k!