Terima Kasih PM!


Assalammualaikum.

sebenarnya, nak kongsi ne lama dah.....berita gembira buat diri sendiri!.
eca menang motor. hehehe~

sebenarnya, eca menang hadiah ketiga untuk Contest Review Papa Mifz.Hadiah kemenangan eca berupa sepasang kanta cermin mata CR39 1.56 yang bernilai RM150...wow,yang ne sudah cukup berbaloi.Mungkin hadiah kemenangan eca ne, akan beri kepada mama sebab ari tu my mom da cakap nak cermin mata baru after cermin mata lama dia tercicir...........kira hadiah eca tuk my mom jugaklah, tapi kalau nak tambah duit tu, my mom kena tambah la sikit.hahahaha =D

kanta cermin mata yang ne menjadi idaman hati.Nanti boleh juga lihat-lihat koleksi bingkai di kedai PM.

Entry yang eca pertandingkan untuk contest itu ialah : Surat Cinta buat Papa Mifz.
Keputusan pemenang : Pemenang Contest Review Papa Mifz.

dan eca lihat beberapa perubahan pada blog Papa Mifz yang amat mengkagumkan.Nampaknya PM menggunakan suggestion daripada peserta contest ini untuk menambahbaik blog beliau.Tahniah PM dan semoga blog PM akan terus sukses dalam dunia blogging ini.

header yang lebih menarik pasti akan buat para pengunjung tuk "menyelongkar" blog ini.

hadiah ne mungkin eca akan tuntut bila ke KL pada bulan November nanti..kena guna GPS la ne tuk ke kedai PM...harap-harap ada masa dan tak sesat jalan & dapatlah jugak eca berjumpa sendiri dengan PM.

Terima Kasih PM atas kesudian memilih eca sebagai pemenang ke-3 walaupun join last minit.
^______________________^
jom TERJAH ::
Blog Papa Mifz | Fanpage Papa Mifz

gua baru sedar, termasuk entry yang korang baca ne, total entry tuk bulan September adalah 9 entry.total entry tuk bulan Ogos adalah 8 entry.So, dah boleh agak kan total entry tuk bulan Oktober,November,Disember?!....kekekeke :)