Keputusan GA Year End 2013


Assalammualaikum :)

hye korang korang!...eca nak UCAPkan terima kasih kepada yang sudi join GA eca last year.amboii last year tu macam dah lama je kan?!..So, ini adalah senarai peserta tau dan semua peserta ne layak terima kalendar dan eca cuma pilih 4 pemenang untuk terima HADIAH MISTERI.....sebelum tu, silakan korang terjah mereka semua ::
http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://gonfaizal.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://bicaraaddien.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://storybudakfanty.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://amirahamer.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://lfeerafeera.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://afiqahanaktapa.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://coolpixxxx.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://havinue.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://fatinamdzfr.blogspot.com/2013/12/giveaway-year-end-2013.html
http://eymasu.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://eymasu.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://aidilzaki55.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://sueadnan.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://contenganmesra.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://nysachubby.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://idreyldreams.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://sitifatimahpunyablog.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://my-life-are-here.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://flowerliciousazzahrah.blogspot.com/2013/12/tekan-banner-untuk-join-ga-year-end.html
http://haiikittykawaii.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html
http://lalazarryn.blogspot.com/2013/12/ga-year-end-2013.html


dan PENERIMA HADIAH MISTERI ialah :

sebab eca memilih beliau --> ENTRY yang sangat KREATIF.maksud eca ialah menggunakan gambar untuk menceritakan entry....& actually kalau ada gambar tuan belog, lagi kreatif..maybe buat entry dari gambar mimik muka tuan blog gituu...eca cakap 4 kan, tapi bila eca check entry penyertaan, hanya ada satu ne yang eca rasa terkreatif.So, 3 hadiah lagi eca simpan untuk GA akan datang :)

overall, THUMBS UP untuk semua yang sudi LUANGKAN masa untuk SERTAI GA eca yang serba kekurangan itu..insyaallah, doakan agar semua kemalasan telah eca tinggalkan di tahun 2013 & semangat berblogging kembali semula di tahun 2014 ini. 

MOHON SEMUA PESERTA ALERT!!!...PM eca alamat untuk urusan pengeposan kalendar 2014 :)
Keputusan GA Year End 2013