WhoHAA....free points, free gifts.


Assalammualaikum.

ramai kalangan rakan-rakan blogger yang suka jawab survey, kumpul point then redeem gifts kan?..Banyak juga website ala-ala survey ne..ala jawab survey, boleh dapatlah points kan?..Keja senang sambil menghabiskan masa online gitu.....so, mari eca kenalkan korang dengan WhoHAA...


WhoHAA ini berbeza dengan 8share dan seangkatan dengannya.Kalau iklan 8share Churp-Churp.....kita kena share iklan kan?.Tapi dengan WhoHAA, kita cuma perlu jawab soalan yang disediakan, melawat website pengiklan mahupun menonton video saja....sangat mudah, sambil makan kacang pun siap dah tau!


setiap task yang kita buat, kita dapat points, 10/15/20 points bergantung kepada iklan.Korang cuma boleh jawab soalan tu SEKALI je tau.Means kalau iklan tu ada 20 points, korang akan dapat 20 points sekali aje!!!.Tapi kena alert tau, sebab setiap iklan ada limit points, contohnya iklan cuma beri 20000 points, kalau 20000points tu dah diagihkan kepada members yang dah siapkan task tu, korang takkan dapat lagi tau~ memang WhoHAAaaaaaa lah!


Redeem Gifts yang ditawarkan pun not BAD!...eca aim tuk dapatkan Samsung Galaxy Camera.So, kena kumpul sehingga 1 900 000 points..wahhh, lama jugak tu nak kumpul.Tapi eca baru mula sehari ne je tak sampai sejam eca da kumpul 195points!...berbaloi-baloi tau tapi bukan itu aje hadiahnya..ada voucher TESCO, 

kalau korang rasa ragu-ragu dengan WhoHAA, boleh cuba hubungi mereka :
Customer Service : +603 8066 4445
Alamat Pejabat : 23-2B, Jalan Puteri 1/6, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor Malaysia
Email : hello@whohaa.com 

kalau rasa-rasa nak SERTAI, meh klik tuk daftar. 
Register WhoHAA.