Edit Blog, my side income.


Assalammualaikum.


sejak masuk UMS, kerja amat-amat-amat lembab.Ditambah dengan kepenatan + kemalasan.Sesekali cuti semester, fuhhhh~ asyik menggoda betul photoshop tu tapi bila dia mula buat hal, SEKIAN TERIMA KASIH je la jawabnya segala kerja tergendala...dah dah, jom tengok recent blog yang eca dah edit.


Nur Love Kasih...tagline eca beri "Where LIFE begins and LOVE never ends".
Theme colour, cream, orange & pink.
Beliau ada buat GA, pergi JOIN cepat.Klik SINI!


I Am Mrs Lee..tagline "warna warni kehidupan"
Theme : dark green & pink
sangat simple je eca buat, tapi paling best buat header...mencabar tahu tak, sebab gambar Arissa ne comel-comel...gua pantang tengok budak comel....hikhikhik.Ohya, Mak Arissa ne ada jual macam-macam antaranya toys, handsock cotton+lace..e banyak la.Korang TERJAH sendiri.


Kak Sal repeat servis kali ke-3...hehehe,THANKS Kak Sal sebab masih percayakan eca!
memula dulu, kaler ungu, pastu kuning....kali ini kak Sal minta pink+blue.Maka terjadilah muka blog macam sekarang!....Dulu eca mula-mula buat blog Kak Sal, anak baru tiga, sekarang dah 4.BTW, Kak Sal pun ada jual macam-macam tolong support suami...KEK LAPIS pun ada, korang terjah lah eh : Blog 4A


antara tiga blog yang eca editkan...satu tinggal nak pasang..satu tengah OTW dengan header so on.Tapi berkesempatan pulak edit blog sendiri.Selain BLOG ECADWINKYASHA ne, eca juga edit blog myMaster.

myMaster, blog eca yang berkongsi ilmu dunia pendidikan.Semua kisah berkaitan dengan "dunia master" eca cuba kongsikan disini.Insyaallah, more entry coming up!..Eca harap wujudnya blog tu dapat tolong ramai pelajar pascasiswazah....pelan-pelan kayuh ya cik blog.*edit semalam sampai jam 3pagi*

Theme : Grey & Pink, tercapai juga hasrat nak pakai kaler GREY.hikhikhik.Dulu kemain nak blog ecadwinkyasha ne kaler grey, last-last tak jadi..kena lak blog myMaster.......


berkenan???,, boleh mengurat eca di ecasha.89[at]gmail[dot]com.

till then,
stay healthy, stay positives.