Pink Week @The Cresent


Assalammualaikum.

mari hentak kepala ramai-ramai kalau lepaskan peluang nak shopping bila ada discount!!!!.Sebab korang semuanya sedang melepaskan peluang menarik.....siapalah yang nak lepaskan peluang dapat discount kan?!.Boleh beli barang idaman dengan harga yang jauh lebih MURAH.betul tak tipu.So, eca nak ajak korang SHOPPING dengan 20% discount hanya di The Cresent (eh, apa tu?!..tak pernah dengar eh?!.Takpe, korang baca dulu....)


The Cresent merupakan satu online shop yang mementingkan ciri-ciri kesopanan seorang muslimah,yesss its true sebab kebanyakkan item yang dijual disini amat sesuai dengan wanita muslim yang ingin menutup aurat tapi masih kelihatan cantik.tak tipu tauuu, tengok gambar dibawah ini :


Bukan sekadar baju sahaja, malah banyak lagiiii.Antaranya : 
...dan MENARIKNYA, The Cresent sedang mengadakan "Pink Week" dimana semua item terpilih diberikan diskaun sebanyak 20%...kan eca da cakap awal-awal, rugi kalau lepaskan peluang shopping bila ada diskaun...sampai eca pun rambang mata nak beli tau~

its PINK, plussize, and charming!!!!....tak mahal sangat tau, eca teruja tengok harga & teruja pulak memilikinya =)
tak lengkap penampilan tanpa make-up yang ringkas...dari SimplySiti dengan harga yang menarik tentunya.
penampilan yang menarik ditambah dengan penggayaan wedges & bag dari rona warna yang sama, menaikkan seri tau!!!!....mix&match the PINK colour and its beautiful.
cantik itu Anugerah ALLAH, so berhijablah agar nampak lebih cantik dan indah dimataNYA...tudung labuh express tapi masih menawan......
LELAKI & PINK, bukan lagi satu ke"pelik"an.....nampak "macho" gitu~..eh awak yang saya sayang tu, boleh pakai PINK tak?!..larikkkkkkkkkk~

tak tinggal untuk kanak-kanak....tentunya kelihatan lagi COMEL... :)


dah namanya PINK WEEK, mestilah semua item berwarna PINK terlibat....dari barangan wanita kepada barangan lelaki & kanak-kanak, semua akan dapat 20%...Jika pembelian korang di atas RM78, POSTAGE/SHIPPING FEE adalah PERCUMA...diulang PERCUMA....Proses penghantaran pula mengambil masa 3-7hari (Semenanjung Malaysia) dan 10hari (Sabah/Sarawak).Bagi korang fobia atau pertama kali "online shopping", jangan risau!!!!..Ini kerana The Cresent sedia membantu korang.

Phone : 019-200 0049
email : hello@thecrescent.my
atau pergi sahaja ke website The Cresent & Live Chat dengan staff mereka.
so, nak tunggu apa lagi...cepat terjah PINK WEEK @The Cresent sekarang juga kerana
 PINK WEEK ini akan berakhir pada 23March2014

.terjah sekarang!!!!!!