Monopod Menipu


Assalammualaikum.
benci benci benci dengan MONOPOD!!!...sungguh daku benci dengan binatang yang namanya monopod tu...ah?!...korang tak tahu apa monopod tu, gi terjah ENTRY ini jap......[Selfie & Monopod].baca & fahamkan.

dah?!..so,ceritanya begini...kan monopod tu tak leh guna dengan TAB eca, so eca pinjam samsung grand kawan eca.Ceritanya masa kelas Sabtu lalu, eca & Kak Wid berselfie la di dalam kelasssssss.Dalam banyak-banyak gambar tu, Kak Wid bagi eca satu gambar yang eca YAKIN dan TELUS bahawa gambar tu TIPU..erkk, semua salah monopod tu la..tak patut monopod tu buat hati eca remuk bagai digilis lori ikan bilis..tak patut tau..tak patut sangat bila eca nampak KURUSssssss dalam gambar tu, padahal atas scale angka 6+ kg...fuhhh!.


nampak tak....kawan cakap "KURUSSSSS sudah!"..benci bha tu.sebab hakikatnya BELUM KURUS...like seriously, many to loose lagi ne.tapi dek kerana MONOPOD MENIPU ne, nampak kurus pulak eca dalam gambar tu..sangat tak suka OKE?!...as a teacher, tak baik menipu...as a blogger, tak baik menipu...as a human being, lagi lah tak baik MENIPU kan~~~~~~

walaupun dalam gambar, tetap tak baik menipu tapi sebenarnya dalam hati, "cehhh, kurus suda aku!"..hahaha, yang penting monopod pink daku tu mampu buat daku tersenyummmm limasaat tengok gambar sendiri yang kelihatan kurus walaupun hakikatnya TIDAK KURUS!!!!!..

encik monopod, 
sayasayangawak limasaat bila awak beri satu satu penipuan yang buat saya bahagia walau hanya dalam gambar.saya tahu saya sangat comel dalam gambar itu.terima kasih encik monopod. =P


till then,
stay healthy, stay positives,
look the camera & say KEJU >,<