Bola Buat Orang Jadi Gila #gilabola


Assalammualaikum.

demam #gilabola kian melanda sejak beberapa hari lepas.Habis timeline FB & Twitter penuh dengan hashtag #gilabola #worldcup #brazil2014 #spaindahbalikkampung #englandpundahbalikkampung #eh,apaakumelalutne?!...nampak sangat kan gila bola.Walaupun bukan peminat World Cup, eca tetap ambil tahu juga pasal World Cup ne.Yelah, perlawanan berprestij tinggi ini hanya diaadakan 4tahun sekali.

Bak kata Joe Flizzow dalam lagu #gilabola, 
        Everybody gembira bila game mula, pakai jersey cap muka kibarkan bendera....

face painting for spain, but spain is home oredi =.="


Itu baru FACE PAINTING, musim #gilabola ne memang kita akan jumpa banyak lagi kegilaan.Contohnya, CUTI SAKIT yang berlambak, Mata panda tetiap hari..the most worst yang eca alami sendiri, student suggest buat karangan pasal World Cup =.=", budak sekolah yang baru tahun 6 tu pun tahu banyak pasal World Cup...adedede,kalah cikgu!!!Memang betullah, dari nenek ke cucu jadi tontonan keluarga, Dari office office hingga sekolah sekolah, Dalam territory ini kita semua gila bola ....pening arrrr, kalau semua da #gilabola jangan makan nanti pun makan bola.



Ramai yang meramal Germany, Argentina & Brazil akan menang World Cup ne...dengan skill NEYMAR pada perlawanan yang lepas, memang ada harapan besar kan?..eh eh, dah mengkaji taktik dan formasi Brazil pulak eca ne, hok hebat sangat weeee.#padahal?!...tapi rasanya bukan eca sorang je kot nampak macam tu.Rasanya lagi ramai orang akan tengok siaran ulangan walau tahu spain da gulung tikar...hikhikhik *-*
Ramai peminat sukan yang cintakan game ini
Taktik dan formasi pasukan semua dikaji
One match is not enough nak kena tengok lagi
24/7 365 malam siang dan pagi


makin lama eca berceloteh, makin #gilabola juga daku jadinya kan?!.hahaha...korang layan lah dulu lagu #gilabola oleh Joe Flizzow, baru korang terasa betapa hebatnya musim #gilabola ne kan?!..kekekeke.....



Layan LIRIK LAGU #gilabola di SINI.
 eca cakap : dari tak #gilabola, boleh jadi #gilabola dengar lagu #gilabola dari #joeflizzow..hahaha!