Lulus & Teruskan Perjuangan


Assalammualaikum.

lama tak menulis, kadang-kadang kekok nak mulakan bicara.Bukan sepi takde idea nak update belog tapi sepi sebab sentiasa sibuk + malas.ikutkan hari-hari nak update belog tau!...Selalu singgah belog kawan-kawan pun jadi silent reader aje.maapkan daku tau!..keje mengedit bagai pun macam mood kelautkelangit sangat =.="

So, sebenarnya nak kongsi result semester lepas yer.Semester lepas dugaan tak banyak tapi busynya banyak.Semester lepas ada projek #cintapulaugaya...eh,bunyi macam cinta sangat!..Eca ceta lain entry boleh?..sekarang nak ceta pasal result...ce tengok gambar dibawah ::





Alhamdulillah, biarpun tak 4flat, eca bersyukur dapat kekalkan result semester lepas.Janganlah bawah 3.67 yer sayang...takut ada nanti yang tak konvo-konvo pulak.hikhikhik...lagi dua minggu kuliah bakal MULA..ohya, geng ayampenyet eca pun dapat keputusan yang memberansangkan.Alhamdulillah semua.

selamat datang semester 3,
semoga yang baik-baik sahaja...semoga semuanya akan jadi nyata.