Wallpaper Laptop Baru


Assalammualaikum.

Wallpaper Laptop Baru....ne nak cakap pasal wallpaper baru ke laptop baru eh?confuse penulis blog ini...muahahaha.Kita cakap pasal WALLPAPER Laptop dulu yer sayanggggg.wallpaper tau dok?Bukan rumah je ada wallpaper, lappy pun kena ada....wallpaper a.k.a screen background yer.

comel tak? *puji wallpapersendiri pulopppp*
camne nak buat ne?...jom tengok tutorial...

First, korang kena cari DESKTOP ROOM WALLPAPER/ ROOM BACKGROUND FOR DESKTOP atau apa-apa je yang related yer.....then, SAVE IMAGE tu....pastu, dah boleh gunakan kat laptop korang...Susun setiap folder cantik dan sekemas yang mungkin, sedap mata memandang.
ohya, camne nak buat setiap folder tu takde nama?...yang tu nanti eca tunjuk yer =)


*-*

bila hari jumaat, baru dapat mengarang tuk entry blog..hari ne je free sebenarnya kat opis :)