Hilangkan bau busuk dengan Carrificklean


Assalammualaikum.

tau tak perasaan tu bila kereta kesayangan diNODAI dengan NAJIS...sedangkan bila terkentut dalam kereta pun rasa bersalah tau!!!.Dijadikan cerita Ahad lepas, eca gi amik anak sedara kat ruma dia ajak g rumah eca.Petang tu pulak nak g hospital jenguk anak sedara yang nak pembedahan.Konon-kononnya, sebelum gi hospital nak singgah rumah anak sedara hantar kucing dia balik....Tapi tak sempat, ye lah masa melawat pun sampai jam berapa je kan...angkutlah sekali kucing tu.OTW nak gi hospital pulak, kucing-kucing tu  BERAK+KENCING...elok-elok wangian kereta Lavender terus bertukar.

So, apalagi..lepas aje habis melawat, g bersihkan NAJIS-NAJIS tu semua.Sembur sikit pewangi, letak daun pandan sikit (bf daku cakap hilangkan bau!)...tapi hari Isnin tu masih ada bau busuk lagi.Gi sembur dengan sabun cuci sikit, siap parking kat panas, bagi panas-panas konon...STILL ADA BAU...Hari Selasa tu sebelum gi kerja, gi basahkan kerusi yang terkena NAJIS tu dengan air panas (tak tahu motif & keperluannya, daku buat aje!)...Tengahari kuar lunch, menyengat lagi bau tu..So, buatlah keputusan HANTAR KEDAI STIM KERETA!!!!.

eca hantar gi Carrificklean,Sulaman Central....senang aje nak cari kedai ne..Sebaris dengan Nasi Ayam Juara, bersebelahan dengan kedai aksesori kereta & restoran.lagi mudah, kalau nak buat temujanji terlebih dahulu sebab kedai ne buka Selasa - Ahad, jam 9am - 6pm

eca biarkan gambar-gambar dibawah ini berbicara :


owner sedang tanya-tanya pasal #cinta1701 daku.Banyak juga dia share pasal steam kereta ne.
Kata Cikgu Khairul, dengan steam ne, jimat air dan kereta lebih terjaga..Kadang-kadang, conventional way nak cuci kereta tidak dapat bersihkan beberapa tempat especially yang kecil-kecil tu....Bukan tu aja, kalau selalu cuci, tidak bagus sangat untuk kereta...Lagi satu, kereta yang selalu ada semut & lipas tu, HATI-HATI.tu tanda semut & lipas tu dah berumah kat dalam kereta..cuba tengok kat spare-tyre katanya......banyak tips & pengetahuan dapat dari owner ne ^-^


kalau takde owner tu, jangan risau...pekerja dia memang terlatih & profesional habis
korang boleh tanya macam-macam, semua dorang tahu oke?!
dan yang best, dorang buat kerja memang teliti yerr...
eca siap komen masih ada bau lagi, dorang buat sampai 3 kali......untung tak untung?!

kat bawah ne PAKEJ yang dorang sediakan :


eca amik PAKEJ D : Full Fabric Extraction. bayar RM30 jer!
Steam & Vacuum je, kalau nak fully RM55.
tengah bulan oiii, duit takde nak amik fully extraction...
insyaallah, ada rezeki lebih boleh pergi sekali lagi kannn~



Jangan risau kalau kena tunggu lama, ada sofa korang leh lepak-lepak + WIFI FREE oke.
Budak kecik tu pun pandai melayan orang tau..eca baru duduk je, dia da sapa.
aishhh, dah la montel...rajin bercakap pulak tu!!!!

Nak tahu pasal Carrificklean ne, korang boleh ushaa :
FriendCarrificklean
Office : 088-489800
HP : 0178017977
Whatsapp : 0138777977
Alamat : Lot 10, DBKK Unit No. 21-0, Block B, Ground Floor, 
Lorong Sulaman Sentral, Sulaman Sentral, 
Sepanggar, 88450, Kota Kinabalu, Sabah.



TESTIMONI DARI DAKU SENDIRI :
Bau najis kucing dah takde, jemur kejap dibawah matahari dalam 4 jam bau totally hilang.Tak lama tunggu pun, lagi best, kereta segar semacam je!!!


lepas ne nakminta discount lah! *-*