4 years and counting ...


Assalammualaikum.

oke, taip cepat-cepat sebab sedang menyalahgunakan PC pejabat untuk update belog *guarasabersalahhokkai!*...Last week, mahu tak mahu TERPAKSA renew domain!!.yelah, asal bulan 8, belog usang daku ne memang sambut birthday dia,,tahun ne tahun ke-4 dan bayaran cuma RM33 je~



untuk pengetahuan, dah 4 tahun usia blog ne.Bukan setakat blog...malah ECADWINKYASHA usianya 4tahun dah...branding dah nama tu, walaupun payah amat nak sebut =P *adaakukesah~

alhamdulillah, walaupun kurang dah update..still mengikuti perkembangan rakan-rakan blog yang lain. Bukan takde waktu nak mengupdate blog, kemalasan melanda...cerita pun dah basi tau dakkk Konvo Bachelor Degree pun tak tulis lagi, dah nak konvo Master Degree (doakan tau thesis eca LULUS CEMERLANG baru dapat konvo dengan GUMBIRA....tapi dah tahu, daku lulus tesis, cuma tak tahu gred lagi~)


Happy Sweet 4th Birthday www.ecadwinkyasha.com
eh, kalau nak tahu cerita eca, korang boleh FOLLOW :
FB : ecadwinkyasha
IG : ecadwinkyasha


okeybai!
esok-esok gua rajinkan diri update belog k!