Teaser Konvo


Assalammualaikum.
sedar tak sedar dah dua tahun sambung study, dah habis pun.....
dan hari yang dinantikan hampir tiba. Officially, sebulan dari sekarang. Kita nervous nak terima scroll sebenarnya.


Konvokesyen UMS sama je dengan konvo IPTA yang lain....
paling best ada TAMU GADANG.Macam-macam ada jual...
last year berkesempatan pergi dengan kawan-kawan sepejabat.  
Tahun ne, konfirm lah pergi lagi. Yang tak bestnya, nak p booth Adijuma, kemain ramai manusia.
tak sanggup nak bersesak tapi masa tu jugaklah keluar design yang cantik-cantik
=.="

oke, kalau nak meriahkan konvo eca, boleh lah datang :
Dewan Canselori
21 November 2015
Sabtu
Jam7am - 12pm

ohiya, majlis sanding bestfriend kita adalah pada hari yang sama kita konvo.
Nikah hari kita rehearsal, terpaksa tuang rehearsal konvo.
takpe, bukan selalu kawan baik kawen.Melainkan dia ada niat nak tambah satu lagi awal-awal.

nanti, tunggu eca update gambar konvo kat IG (@ecadwinkyasha)
kbye korang!