Menang Nurrasya Glowing DD Moist Cake by Aima.


Assalammualaikum.
Haritu, eca ada lah suka-suka join giveaway kawan-kawan kat FB. Tetiba pulak masa tu ramai pakat-pakat buat contest teka duit syiling...hah, main agak ja teka, tup-tuo diumumkan sebagai pemenang!. Dapat pulak hadiah yang best dan buat eca berjimat beli bedak muka untuk beberapa bulan. Ohya, eca memang guna bedak ne sekarang, muka pun berseri-seri tau! ..Meh nak kenalkan Glowing DD Moist Cake.

KELEBIHAN NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
Melembabkan kulit
Menutup cela
Menutup tanda-tanda penuaan
Mesra wudhuk
Tanpa Silicon
Mengandungi SPF 50++
Kelihatan natural, tidak berminyak (water based) dan ringan
Tahan lebih kurang 2 bulan
Free sponge, berat hanya 12gm, berbentuk bulat, dan dilengkapi cermin

Biasanya bedak jenis BB Cream je kan??? Tapi Nurrasya Glowing DD Moist ne terdiri daripada :
Foundation    Concealer   Powder

takperlu lagi beli foundatian, concealer atau bedak, Beli je Nurrasya Glowing DD Moist, lengkap tiga pakej tu...Mudah gitu, apatahlagi saiz yang agak ringan iaitu cuma 12g malahan turut diberikan span (boleh digunakan secara kering mahupun basah) dan cermin. Yelah, nak berbedak kenalah tengok cermin kan?!..Kang tak pasal-pasal tak sekata pulak bedak kita. Ohye, dengan adanya foundation, concealer dan bedak tu, boleh menutup pori-pori malahan boleh menutup bekas parut dimuka kita.

Nurrasya Glowing DD Moist juga terdiri daripada tiga tone yang berbeza. Yelah, kita orang Malaysia ne kan, tak semua ton sama dengan muka kita..Dah kulit agak hitam manis pakai pulak ton light, memang tak sesuai sangat lahh yerrr, bukan nampak putih tau, malah nampak pelik gitu..Tiga pilihan kod ton itu ialah ::::
Light - kulit cerah / cerah putih kuning 
Medium - kulit sederhana cerah / cerah pink
Dark - kulit sederhana gelap / hitam manis / sawo




Korang boleh dapatkan Nurrasya Glowing DD Moist Cake dengan sis Aima.
Whatsapp : 017-504 0585

jangan malu-malu contact Sis Aima tau!!!!..Korang cakap je tahu dari blog eca.
Till, next entry..byeeeee~

4 comments.. read them below or add one

Mommy Muhaimin Mommy Muhaimin 21 February, 2017
Tahniah sis.

Jom exchange blog link, http://lynk.my/w1cm
Nur Alja Nur Alja 07 March, 2017
Wah Tahniah! Bestnyaaa, boleh jimat dah. Harga pun berpatutan tak mahal tak murah. Boleh try juga ni, masuk list Next barang makeup. hahaha :D
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 15 May, 2017
yerp..sgt bagus bedak ne

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*