Althea's Raya Giveaway Festival


Althea's Raya Giveaway Festival | Assalammualaikum & Salam Ramadhan. sedar tak sedar, Ramadhan berbaki lebih kurang 3 minggu sahaja lagi. Tentu sudah sibuk dengan persediaan Raya kan, especially bagi mereka yang punya anak kecil. eh eh, wanita bujang macam Eca turut tak ketinggalan tau .Untuk persediaan Raya kali ini, sangat-sangat simple dan Eca sendiri telah buat persediaan raya dari dulu lagi. Kemain orang bujang buat persiapan raya kan walaupun hakikatnya Eca just hantar kain kat tailor je pun. Kasut baru beli semalam, handbag baru nak gi cari, make-up????...uwaaa, diri ini baru menyedari make-upku dah hampir habis. Nangis bucu katil mengenang make-up hampir habis tapiiii TAK JADI, sebab Eca ada Althea tau~

eh, apa tu Althea?
Althea adala satu website yang menjual barangan kecantikan dari Korea terus ke depan pintu anda. Mudahnya shopping online kan?..Apatah lagi bila produk dari Korea yang terbukti keberkesanannya ke atas wajah kita.Bukan tu sahaja, banyak brand lain turut di jual di Althea Malaysia antaranya dari The Faceshop, IOPE, 

antara kelebihan Althea yang tiada di online shopping yang lain ialah Penghantaran Percuma bagi Pembelian RM99 ke atas, bukan tu sahaja tau, sekarang ini Althea sedang menganjurkan Raya Giveaway Festival.


Bagi setiap pembelian bersempena dengan Raya Giveaway Festival ini, pembeli akan diberikan hadiah percuma. hah, boleh beli banyak pastu dapat lagi hadiah percuma, INDAHNYA HARI RAYA!!.eh eh eh~


Bukan tu sahaja, setiap pembelian akan didatangkan sekali dengan Limited Edition Ramadan Box yang tampil dengan rona warna pastel. Cantik je kotaknya tau..bagi sesiapa yang gemar mengumpul kotak, jom lah terus ke Althea di hujung jari anda tu..KITA SHOPPING!!

INFO : Althea kini berada di hujung jari anda. Sila muat turun Apps Althea di telefon pintar anda kerana ianya bukan sahaja disediakan untuk pengguna Android, malah pengguna iOS juga.


kalau korang nak tahu lebih pasal Althea, jom lawati :
Website : http://my.althea.kr


till next entry ya! 
eca nak shopping kat Althea dulu.
xoxo , ecadwinkyasha

4 comments.. read them below or add one

calrase patrick calrase patrick 08 June, 2017
Selamat bergiveaway kak :)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 11 June, 2017
gud luck eca, nnt free i join ok
Asha Lya Asha Lya 13 June, 2017
Jom shopping sesama hehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*