TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

he said this song really meant to him *-*



Rossa-Hati Yang Kau Sakiti.

jangan pernah katakan bahwa
cintamu hanya untukku
karna kini kau telah membaginya

* maafkan bila memang kini
harus kutinggalkan dirimu
karna hatiku selalu kau lukai

** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa

reff:
ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
kau duakan cinta ini
kau pergi bersamanya

ku menangis melepaskan
kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti

repeat *, **
repeat reff

ku menangis
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti



he said this song really meant to him.I donno why..When I read thru the lyrics and listen to the melody,my tears flow.yerp,I dont know his situation with his 'someone' but I can feel his feeling...Poor him.I dont want to see his tears because of the girl!.

dear U..(u know u are the one I talk about!)
I want u!
I need u!
I miss u!
I love u!
I dont want to make urself hurt again.
I dont want to make urself cry again and again.
I just want u happy with me.
I just want u to feel the love.
I just want u next to me.
Coz,I promise will be next to u for the rest of our life.
U...boleh tak I tujukan lagu ini untuk U?...

ecayangbengong!

haha.amik ko...tajuk entry da melambangkan sifat tersembunyi diri sendiri!.
oke fine..I bengong!tak tau apa itu bengong?...haha,I pun tak tau..lu orang pikirlah sendiri!.
see...I bengong kan?!.

mood I tak menentu sekarang!.dua hari rasanya I tak online,so,agak ketinggalan segala berita dan cerita yang berlaku dalam facebook & blog.then,when I online,dapat email dari Cik Yaya.dy email pasal cara pembayaran untuk baju Geng Blog Pink....so,I pun sangatlah teruja nak kan benda tue kan...I pun pigilah Maybank2U.nak login tue punya ceta...Ya ampun!..I da bengong lagi...sebab I lupa username I..password I ingat,sebab pakai password yang sama tuk email-email I....disitu la I jadi bengong lagi....tak tahu nak buat apa!.I told my friend about this..sume suggest call MaybankCareline.then,I call lah..tunggu punya tunggu....sampai I malas nak tunggu,cek-cek krdt habis rm1.30....ne kalau guna kredit tu tuk msg/call my friend,banyak da story-story tau!.yuhuu!...malas la gini~,~

dahlah gitu kan,sebelum tu I lagi la bengong.....tak patut betul I neyh!..tertinggalkan kad pengenalan & maybank kad I kat rumah sewa...huhu,betul-betul la bengong kan!.actually jumaat lepas,I kuar dengan kawan I.So,I bawa IC & kad bank(sebab nak amik duit tuk tambang balik)....I masukkan kat dalam kocek seluar je,kawan I tue marah gak kat I,suka je sumbat segala kad dalam poket seluar...I bukan sengaja,,,I malas nak bawa dompet besar tue..lagipun malam tu kawan I yang belanja.So,agak malas..kang beliau kutuk pula dompet pink I tue.hehehe.harap-harap housemate I sorang tu balik kampung cepat..dapatlah I IC & kad bank I tue...hehe.


so,entry bengong berakhir disini.
chau~

ahad yang lalu *-*

ingat tak hari Ahad yang lalu,I pergi beriadah kat Tg Aru dengan kawan baik I,Shirly.flashback ingatan anda semua kat entry ini.|link|.So,I janji kan nak upload gambar tu,gambar terpaksa diedit ya kawan-kawan kerna tak cukup seni.haha.so,ne,I nak kongsi sedikit gambar-gambar tersebut oke.


sangat tidak sesuai untuk menjadi seorang model.MAKA,sila abaikan budak comel diatas.
jom tengok gambar yang I ambil dan edit
p/s: all picture originallity taken & edited by ECADWINKYASHA.

her boyfie-to-be I guess.


rawr!

text-ing.
we donno the future yet!

lets have a walk.

sometimes we need back to basic.

the 'couple' makes we jelous!haha~,~

the future not us to see.

waiting for U,under the tree *-*

mode:grayscale.with some film effect.


hopefully they will be ^-^



Photographer: ecadwinkyasha
Model : Sherlina Johan a.k.a Shirly
Camera : Panasonic Lumix
Venue : Tg. Aru Beach,Kota Kinabalu,Sabah.


so,boleh tak beri sedikit pandangan dan kritikan anda pasal gambar-gambar kat atas tu.
please.supaya I boleh perbaiki lagi diri I sebagai seorang photographer baru.hehe *-*

hari ini HARI ISNIN.semalam hari AHAD.

oke,nak tahu apa yang paling dibenci oleh 'orang ramai' tentang hari ahad?
ia adalah...
saat mengetahui bahawa ESOKnya adalah hari ISNIN!.
tension kan?macam takde erti je hari ahad tu!
tapi nasib menyebelahi I bila hari ISNIN I takde KULIAH.boleh lagi I berhari minggu >.<...Mu tak yah nak jeles ye.Tapi esok kena bangun awal pagi,sebab I nak turun g bayar bil letrik rumah.Kalau tak bayar,terpaksa I dan housemate tersayang I bergelap.
itu hari esok a.k.a pagi nanti.haha!ne cerita petang semalam.

my besties,Shirly tengah menikmati hujung minggu a.k.a hari-hari terakhir beliau di negeri Sabah sebelum terbang balik ke Selangor.So,she was here.Weekend with me!.Happy ler,I puwn lama tak jumpa dia sejak-sejak dia kerja kat sana!This time,she drive from Kota Marudu-Kota Kinabalu.yeay we got the car!

So,dia amik I dari ruma sewa around 2.30pm!.I decide nak g Tanjung Aru sebab da lama tak gi beriadah kat sana.Lagipun,kawan baik I yang nama dia Abu tu dah lama tak ajak I g situ sebab dia ada BAD MEMORY kat situ.*agak kesian untuk dia!*...


Hang out tak lengkap kalau tak MAKAN!.lebih-lebih lagi kat Tg Aru.sure g beli Jagung Manis!.berhhhh..lama tak layan!.hahaha.so,after beli-beli makanan kat situ....kita dua orang pun g jenjalan kat pantai!.Disebabkan lama tak jumpa dan lama tak curhat berkenaan isu sensitif seorang perempuan,kali ne fullblast I curhat kat dia.

picha from:tagged

I dengan Shirly menang da lama jadi kawan baik.She's know me more than other of my friend.Some of my Friend kadang-kadang berlagak baik tapi dalam diam tikam belakang.But,with her,I menjadi diri sendiri.I free je nak memaki depan dia.I free je nak guna bahasa apa.Dengan dia,tak payah nak jaga hati!.sebab hati dia da KEBAL.haha.so do I.thats why kami jadi kawan baik.I tak kisah orang cakap she's bitch.because I know her more than others people out there.

so,after the citcat..we have  photoshoot session with her camera.I didnt bring my camera so we use hers! A lot of picha taken....disebabkan I tak dapat lagi DLSR I...so,agak TAK TERUJA untuk take picha.but when I see her face yang teruja dengan camera baru....perasaan tak teruja itu menjadi TERUJA.haha.

tapi I tak dapat lagi nak post those picha kat sini.sebab she's doesnt email me yet all the pic.will be upload a.s.a.p she email me.so,HARAP BERSABAR ya!

'perjalanan' kami berakhir di Burger King sebab kedua-duanya da lapar sangat!.haha.
sampai je rumah,I rehat jap.layan mood jiwang kat tepi tangga...'terserempak' dengan encik M.yeay,I suka itu kerna rindu terubat!hahaha.actually da lama tak bercakap dengan beliau sebab I malu kat dia.haha

kenapa malu?...
hari tu,I bangun dari tidur je tak cuci muka..tak berus gigi..tak sikat rambut,turun dari katil..amik kain kat jemuran belakang dan pindahkan kat depan supaya cepat kering.
Anda haruslah memahami ya 'studio apartment' ne kecik je.
So,kena pandai-pandai cari tempat tuk menyidai pakaian.
Waktu I tengah syok sidai kain tu,encik M lalu kat belakang.I tak sedar itu dia sebab mata masih mamai.I sedar pun bila I terhidu 'bau rokok' beliau..hoho.malu I bertambah lagi bila waktu itu I tengah sidai 'pakaian dalam'..eh,anda JANGAN NAK BAYANGKAN oke!dah la gitu,esok-esok pula,dia 'interkom' dari luar rumah gtau pasal 'taikmata' I.adOOiiiyai!..*blushing eh!*.malu I waktu tersebut berlipat kali ganda da.hoho *-*

ish..I ne balik-balik ceta pasal encik M je kan?da angau sangat la tue!SILA JANGAN SALAHKAN I,SALAHKAN PERASAAN I jer.oke dudes!

eh,I jarang kan nak letak gambar kecomelan I..so,kali ne I letak gambar I via webcam sebelum jalan tadi.
saksikanlah oleh mu.....................*drumroll*..........

sekian entry merepek dihari senin.
bye~.~

header buat Tia Athirah

yeay.buat 'header' lagi...
kali ini atas permintaan my unimate,Cik Tia Athirah.She's newbie to dunia blog neyh.So,she ask me so many things and I say 'tengok blog-blog tutorial'.Then,she ask me to make a 'blog header' to her.So,disebabkan I tengah 'kering idea' nak tulis entry,I tunaikan hajat beliau...
seperti biasa lagi,I guna Photoshop CS3 dan Photoscape 3.5.Dan hasilnya untuk anda kutuk:

so,silaLAH kutuk ek.hehehe.nak puji biar ikhlas.
nak tengok blog Cik Tia?.kat sini |link|

actually I nak 'makeover' lagi blog I ne.rasa banyak sangat kekurangan.'Contoh'nya takde tempat nak 'exchangelink',banner blog pun takde,.erm apa lagi ek?pendek kata banyak lagi kekurangannya!Ya I mengaku itu dan I tengah berusaha agar blog ini menjadi lebih baik.Entry-entry pun semakin bagus.Tolong doakan I oke!.
So,sekian saja entry ditengah malam.haha

berukband I OVER limit???

terukkan bila broadband korang over limit?
banyak sangat benda tak boleh buat sebab 'kelajuan' itu menjadi kekangan.memang frust menonggeng kan bila nak upload gambar kat facebook,lembab semacam je.apatah lagi nak tengok video kat Youtube.lagi la hampeh!.so,hari ini nak kongsi dengan korang cara-cara nak lajukan broadband yang da over limit.tuto ne sebenarnya I dapat dari Puteri Zaza.Puan Zaza ne pula dapat dari Budak Botak.so,I nak berTERIMA KASIH kepada kedua-duanya lah sebab sudi kongsi ilmu ini dengan budak buta IT cam I.haha.
so,tak salah kan kita nak kongsi-kongsi ilmu itu?...
so,meh kita tengok camna cara-caranya oke~.

1st:Buka RUN.
tak tahu camna?...U'll pg START.then tekan RUN.


nampak tak kat kotak hijau kat atas?
tu yang korang kena 'click'
dan akan keluar benda cam kat bawah neyh:


kat dalam tab RUN tue.
korang tulis 'CMD'
sudah buat?click pula 'OK'
dan akan keluar prompt macam neyh:



kat atas tue..korang tambah 'ayat' neyh:
ipconfig/all
jadilah cam kat bawah neyh yer:

 
da sudah buat.
tekan 'enter' lah!
nanti akan keluar senarai connection,
cari nama hardware wireless korang(Nama Modem)
untuk pengguna CELCOM BROADBAND macam I,
korang cari la PPP adapter Celcom 3G.
cam kat bawah neyh:
then,cari IP Address atau Default Gateway.
pilih salah satu daripanya.
next,korang tekan:

ping |IP Address@Default Gateway korang| -t

contohnya ping 10.177.84.241 -t
ohyee,pastikan berjarak ya.
sebab kalau korang buat betul,korang akan dapat hasil yang betul.
macam kat bawah neyh:


bila da berjaya,
akan keluar camne ye..


dan sepanjang korang online,
akan jadi camne:


last,korang just biarkan benda tue ada selagi korang online.taknak guna?..ahai senang je.tekan X  tu.dia da tutup.tapi nak ke tutup?....best guna,ble download movie banyak-banyak.haha.akhirnya budak BUTA IT iaitu I da siap buat tuto ne.ini untuk perkongsian bersama yer.korang nak tanya apa-apa?..jangan tanya kat I, I tak amik IT course kat kolej.I belajar via  tenet  jer.so nak tanya apa-apa,p tanya boyfie to-be I.hahaha.takde la yer..p tanya Budak Botak.kat sini |link|

tuto ne pun dari dia.tengok sini |link|

Budak Botak: Thanks for the info.sharing is caring kan?..hehe.

EPB3044.Research Method In Education[ASSIGNMENT]

COURSE ASSIGNMENT


  • Carry out a small research in education and write a 15-page research report (use Times New Roman font of size 11 & 1.5 spacing).   
  • Please follow the research-writing format and section contents given in the Course Notes (i.e. Research Problem, Review of the Literature, Research Methodology, Research Findings, & Conclusions and Discussions). 
  • Make sure the length of each section is about equal (i.e. 3 pages per section in this case). 
  • You can choose either a quantitative research or qualitative research. 
  • You may do your research in a group of three (3) students (better still if the 3 students are from a particular major area, so that you can focus your research on the major area, e.g. “Effective methods of teaching and learning mathematics”). 
  • You may use UNITAR students or other respondents to get your research data/information. 
  • Please discuss your progress of each section of the contents with your course lecturer. 
  • You need to present your research report before the end of semester. 
  • Your assignment is worth 15% of the total marks towards your course grade.


Best regards from:
Assoc. Prof. Dr. Abdullah bin Mohd Noor.
                 Course Leader

do u have any suggestion of any idea to do the research?
I'm still thinking for the best 'topic'....

kalau dah namanya LAKI ORANG tu buatlah cara LAKI ORANG.

pesanan buat mereka yang bergelar LAKI ORANG!
ya!..ini untuk anda *-*
dengan nasihat dan pesanan :

SEMOGA BERBAHAGIA DISAMPING ISTERI TERSAYANG
dan 
SILALAH JANGAN MENGGATAL DENGAN PEREMPUAN LAIN.

terima kasih.
dan sila jangan ganggu saya lagi.
jika tidak,isteri anda akan diberitahu akan perangai anda ini.
kali ini,saya da siap bukti.
bukti: *print screen chat jiwang anda*.
jagalah!
jom gelak jahat kuat-kuat.

Semester 5 / January 2011

alhamdulillah,,,da masuk semester 5 da aku menuntut ilmu kat Unirazak terchenta.
da dapat da jadual baru..mula-mula tu happy sebab takde kelas malam which is jam 5-7.tapi bila tengok balik,adalah pula.dua kelas lagi tue.apa leh buat..terpaksa terima la yer.so,ini adalah jadual I tuk sem ini:

Tuesday
12.30 pm - 02.30 pm : EPB3024/Testing & Evaluation In Education|east8|
02.45 pm - 04.45 pm : EPB3044/Research Method In Education |east 7|

Thursday
05.00 pm - 07.00 pm : EPB3034/Cognitive Sciences,Psychology & Other Related  Science In Education |west 1|

Friday
10.12 am - 12.15 pm : UKD2141/Public Speaking |east 8|
05.00 pm - 07.00 pm : ESB3024/Innovations,Creativity & Talents |east 8|

*-*
doakan I berjaya harungi semester ini dengan jayanya.
dan dapat DL.. *-*

saya pelajar UNIRAZAK SABAH

*-*

saya adalah PELAJAR....



yeay..semestinya pelajar
Universiti Tun Abdul Razak
(Sabah Regional Centre)
dibawah kendalian


Sabah International Dynamic Management
(SIDMA College)

kursus yang saya ikuti:

Bachelor of Education
major in Language & Literature.
Semester 5/January 2011
intake:Julai2009
graduate:Julai2012
Konvo: October2013(insyaallah)

pengalaman manis:

  • mengikuti MAJLIS MAULIDURRASUL peringkat negeri Sabah.Time tu,join ramai-ramai dengan all the 'unimate'.Then,menang pula kategori KONTINJEN TERAMAI bagi 'kolej swasta'..kalahkan wakil-wakil dari ASEANA Kolej,Masterskill and so on.
  • menjadi 'antara' orang penting dalam Kem Kepimpinan PERMAI bertempat di Sungai Babagon,Penampang,Sabah.
  • menjalani Program Khidmat Masyarakat(aktiviti ko-kum) yang bertempat di kampung sendiri.hahaha.
  • mengikuti Kem Anak Soleh bertempat di Kg. Lubok Weston,Beaufort,Sabah.
  • mengadakan bazar Ramadhan di kolej sempena Bulan Ramadhan yang lalu.
  • menyediakan khidmat 'catering' sempena Majlis RamahTamah Aidilfitri & 'OathTaking July2010 Intake' bertempat di Bundusan Place.

pengalaman pahit:
  • pointer 'jatuh' dua semester berturut-turut. +.+"
  • 'jatuh cinta' pada classmate sendiri then bila bercinta..putus tengahjalan pula.MALU >,<"
  • ber'pindah-randah' sebab 'banyak hal'
  • pengalaman time 'cari ruma sewa baru'-terlalu pahit,lebih-lebih bila berjumpa dengan orang yang tidak bekerjasama.menyampah =.="
  •  terpaksa buat 'assignment' sorang-sorang bila group member TIDAK memberi kerjasama.
  • bila 'kelas' berakhir jam 7 MALAM..dan terpaksa JALANKAKI balik rumah sorang-sorang.

dengan bangganya I mengaku I student UNIRAZAK(dulu dikenali sebagai UNITAR).
so,korang nak kenalkan tak universiti korang?...
jom join kat sini. |link|



nak letak gambar-gambar kenangan sepanjang berada
di UNIRAZAK & aktiviti-aktivi yang da pena join *-*


majlis sambutan MAULIDURRASUL 2010

foe assignment:'group discussion&presenta
kem kepimpinan PERMAI,Sg. Babagon 2010


*-* sekian *-*

TERIMA KASIH

seringkali kita lupa untuk mengucapkan TERIMA KASIH.
kadang kala,tidak terfikir pun nak ucapkan TERIMA KASIH.
dan....bila ucapan itu sangat mudah,kenapa sukar untuk kita mengucapkannya?.
FIKIR-FIKIRKAN dan SELAMAT BERTERIMA KASIH.

haha.
permulaan entry yang mungkin menarik.diULANGi..MUNGKIN MENARIK.
so,kesimpulannya..I memang suka syok sendiri erk?.
oh yea...kenapa dengan I neyh?..
tetiba pula bermukadimah  pasal 'terima kasih'.
sila sepak dia.oke.sepak dia jauh-jauh g kem encik TLMD kat Lumut ble?.hehe

oke.sebenarnya,I nak ucapkan TERIMA KASIH buat seseorang.
'seseorang' itu adalah FOLLOWER ke-100 I..
jom tengok siapa kah insan bertuah itu......


nama dia encik ABHAMZ.
jom tengok blog dia disini : |link|
blog dia banyak info yang boleh dikongsi bersama.terutama soal ilmu agama.memang SESUAI untuk I yang agak kekurangan dari segi ilmu agama.
so,kepada encik Abhamz..
TERIMA KASIH kerana menjadi FOLLOWER ke-100 saya 
*-*

a great bday party ^-^

salam.
yeay..hari ini I da melangkah setahun lagi.
da 22tahun da noks...tapi perangai still cam kiddo.
tak kisah,yang penting menjadi diri sendiri kan.
tepat jam 12 tengah malam....housemate I (Patmah) buat2 cari gaduh dengan I.
eh,aku sekeh gak budak neyh..tym tu I tengah sibuk meseg-meseg dengan encik TLDM.
(nanti I ceta pasal encik TLDM k!)...
tengah duk busy-busy meseg dengan encik TLDM,dia datang CARIK GADUH dengan I.
then,kawan-kawan lain pun ikutlah backing-backing semua..
NAK CARI SALAH I la tue..then,dorang ajak gaduh di gelanggang.
hah!..kat situ I da dapat rasakan SOMETHING oke.
then,I buat keputusan masuk rumah.
lah...dorang pun masuk..'adegan' gaduh-gaduh itu diteruskan jugalah.
I kan COOL.so,I ne diam je lah..tapi tengok muka kawan I dah macam tak tahu nak kata apa.I pun COOLkan diri neyh...pastu..ntah dari mana kawan-kawan yang lain datang....siap bawa 'tepung'..telur..air..simbah kat badan I....huh!.kotor gila tue.satu rumah kotor...
then,dorang nyanyi la lagu birthday buat I.
TERHARU I.rasa nak nanges je..tapi biasalah...kan I ne TAHAN.haha

MANGSA KEADAAN a.k.a Birthday Girl.

Abu pegang KEK bday I.sedap tau *-*



next,I buat keputusan makan-makan kat luar rumah..kat gelanggang basketball kat depan ruma I lah.tengok syok-syok makan..datang pulak encik SAPAM.kepada yang tak tahu apa itu SAPAM...SAPAM merujuk kepada SECURITY.bahasa Indonesia kot tak silap I.

SAPAM:erm..jangan bising sangat disini.
PATMAH:eh..jom la makan sekali...(sambil tunjuk nasi lemak)
SAPAM:tidak pa..terima kasih(dan berlalu pergi)
RAINBOW:bah.xpala kalau kau tolak rezeki.
...setelah SAPAM berlalu pergi...
RAINBOW: Patmah,kenapa kau ajak....
PATMAH: ishh..ajak-ajak ayam bha tue.
RAINBOW: aku pun mau ajak-ajak ayam jak.nasib dia tak ikut.Kalau tidak..BANYAK SAINGAN.hahaha.

itulah kawan-kawan I...gila dan sangat gila.TAPI I sayang mereka.
lepas makan..adegan 'main-main'...
main apa?..jangan dok fikir perkara lain yer..
kami main MUSANG+AYAM...dengan lagu ATOK HARIMAU.I pun tak tahu la apa nama permainan tue.yang penting BEST.syok-syok main...datang lagi encik SAPAM.

SAPAM:...baliklah rumah ya.sebab ada suda orang mengadu kamu bising disini.
kami:..bha.kejap lagi.
SAPAM:...sebenarnya selepas jam12,tidak suda boleh berkeliaran diluar ruma neyh
kami:...BAIKLAH.

disitu I confius..lepas jam12..tidak dibenarkan berada diluar kawasan rumah masing-masing.
Yang duk dating sambil ringan-ringan kat gelanggang tiap-tiap malam tu BOLEH PULA.
Yang duk MEROKOK-rokok sambil bercerita tue boleh pula.
KONFIUS I dibuatnya.
tapi walau apapun yang terjadi...itulah bday party terbaik buat I.

Thank to ALL yang menjayakan ya..
to my housemate..siap beli kek lagi.thanks.
to abu,ady&mat yang datang..thanks for the Nasi Lemak.
to all yang wish kat FB,FS & TAGGED.
to all yang antar SMS wish bday.
to all yang da call tuk wish my bday.
Thanks semuanya.
oh yeay..thank juga buat BESTIES I.Shirly sebab belanja makan tadi petang kat SR.
dan esok,BESTIES I lagi nak belanja makan.even hadiah tak banyak..tapi I kenyang.
diet tak menjadi la gini.huhu!
okelah.layanlah gambar-gambar semalam oke.

mereka juga menjadi mangsa.

patmah,shida,rainbow,matt

.saya suka.

via webcam.

me&rainbow

me&shida lalink

I do love this pic.

aji,rainbow,matt

selepas mandi.sempat amik pic sebab pintu bilik TERKUNCI.


sekian saja entry dihari kejadian.
erk,sila abaikan muka-muka COMEL di atas.
chau~,~

penat.penat.penat

kenapa I penat?.
nanti entry akan datang.
sekarang I penat.
nanti I update.

huhu!
sangat penat.
nak minum KACIP FATIMA nanti.
hahaha.

argh.PENATnnya hari ini.

hari neyh,tidur jam 4lebih.
bangun jam 8 pagi...sms encik kawan lelaki I.
dia masih sakit..means tak dapat nak berMEETING bersama hari neyh.
tidur balik lah..last-last bangun jam11.
g mandi-masak-makan-bersiap.
keluar g tengok wayang dengan 2 orang manusia comel.
cik Aji dan Miss Neena.
fokus utama::tengok wayang FASTER.
mula-mula ingat nak tengok wayang jam 2.05.
tapi disebabkan Miss Neena belum sampai...we decide tengok slot jam2.45
tunggu-tunggu Miss Neena sampai..nasib baik sempat beli tiket..
tapi masalahnya..
FULL~,~
then,takde pilihan lain la..terPAKSA duduk 'kelas kambing'nyer seat.huhu
tapi I redha jer...sebab nak tengok sangat kan.
so far,ceta dia sangat best tau!.
puas I tengok noks!.
kawan-kawan I pun puas.heehee.
so,I sarankan u'll pg lah tengok ceta tue.
next,I dengan the girl g makan McD.lapar >.<"
kat dalam cinema tak sempat beli popcorn.
terus rush g McD.buy Double Cheeseburger.
kenyang!..tapi sekarang lapar pula da =.="
cengini nak diet?
arhhhh~,~
tolong tolong tolong..camna nak hilangkan kelaparan ini !.!
ermm.berita buruk.encik Kawan Lelaki I tue...senyap.
sakit lagi ke?..meseg tak balas...call tak angkat!.
KENAPA?...
tak suka gini tau!.
huhuhu~.~
out.
malas nak letak gambar.
lapar lapar lapar.
and I can feel something neyh~.~
hoho.

serupa ke seiras?yang penting CEPAT!

sepatutnya malam semalam keluar tengok wayang bersama kawan lelaki I.hehe.
tapi disebabkan dia SAKIT.so,duk umah je lah kan.
cian dia.dan U'll boleh lah doakan dia sihat yer,
supaya kami dapat berMEETING bersama pada hari isnin bersamaan hariulangtahun I.
taknak cakap pasal dia lebih-lebih pula dah.
kang dia lagi popular dari I.tak suka!.haha
nak cakap pasal BOYFRIEND nombor ntah berapa.
tak lain tak bukan...encik DWAYNE JOHNSON.
bila ingat-ingat encik THE ROCK ne..ingat pulak kat seorang kawan online I.

nama dia JAZLAN HAMSAN.not sure dia punya blog..tapi dia aktif kat FB & Twitter rasanya.dan tak silap I,dia ada TUMBLR.cek out FB dia ye.|link|
encik jazlan a.k.a JELAN.umur 21tahun,nak masuk 22tahun da 27Januari neyh.
study kat UNISEL.asal SELANGOR.takde GF lagi rasanya tapi dulu dia pena kapel dengan sorang minah indon yang dia jumpa kat Indonesia sewaktu menjalani lawatan U dia.taksilap la.I pun tak detail sangat.
rupa dia ne macam THE ROCK pujaan hatiku~,~
tak caya eh...jap jap,I cilok jap gambar dia kat FB.
* jangan marah aku ah Jelan.hehe*

 ada iras sikit kan dengan encik kat bawah neyh ::





psst;;IRAS SIKIT JE kan?...hahaha
I memang minat tengok lakonan dia neyh..since filem dia yang dulu-dulu cam The Tooth Fairy.Game Plan,Gridion Gang,The Mummy Return,etc....dan filem terbaru beliau::
tak sabar nak tunggu esok >,<
eh eh bukan esok.petang nanti rasanya.
yippi.nak g tengok.
nak tahu pasal movie FASTER neyh :kat sini |link|
nak tahu pasal encik Dwayne Johnson kesayangan I?kat sini |link|

so,mood sekarang:TIDAK SABAR.haha.