TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Ben Ashaari dan EcaDwinkyAsha

Assalammualaikum.



join diSINI.



blog yang eca suka masuk?!..

urm,blog yang ringan...memang suka.tu pasal bila eca edit blog orang,e
ca suka jadikannya lebih ringan dari sebelum ini!!!!!.dan eca sentiasa akan pastikan blog ini ringan.Kalau berat,sila buat aduan ekh?.

blogger yang suka datang komen di blog eca.....
ye lah,kekangan masa menjadi musuh utama eca sekarang,SO...nak terjah dari satu ke satu blog itu amatlah payah.....dan langkah selamat ialah dengan terjah blogger yang drop komen diblog eca...then comment juga entry mereka.Kalau tak sempat komen,eca suka tinggal jejak kat shoutbox.

blogger yang suka ping entry di FB Group.
sebabnya,kalau eca bosan...eca akan terjah teman-teman blogger yang ping entry mereka di group-group.tak susah-susah nak cari tempat 'menjejaki para blogger'.BETUL ka TIDAK?!.hikhikhik.

itu blog pilihan eca,pilihan anda pula macam mana?
jom kongsi diruangan KOMEN!.
esok insyaallah eca terjah bila takde kelas ekh~.~"


#yeah,esok JUMAAT,masuk keja jam 1,pastu SABTU..rehat?!..
NO WAY!.ada mesyuarat untuk meeting oke?!.....nanti eca update lagi.

22 comments:

  1. hehe blog abg ben.. okay lah sgt tu.. byk info dia tulis

    ReplyDelete
  2. tiba2 lak rs cam nk join gak.. hihii

    ReplyDelete
  3. salam kenal...hehehehehe
    dari segmen yg sama.. :)


    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. yup suka jgk tpi susah gn blogger terkenal mereka ramai peminat ..beruntung kalau dia tengok blog kita

    ReplyDelete
  5. tak sempat dh nk join..tp mmg semua betul apa yg cikgu eca tulis tu..

    ReplyDelete
  6. Nieza singgah sini..sempat tu blogwalking tgh2 malam..hehe

    ReplyDelete
  7. solehah plak ske terjah blog yg dah difollow kat dashboard n bw blog dlm bloglist.hehe

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama:)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  10. hi cikgu :)
    blog yg ringan tu kekadang bergantung gak ngan kelajuan internet hehe..
    tp blog yg ringan semestinya blog yg simple sahaja hehehe..
    blog eca okayy je kalu MyMy masuk..
    tak berat :)

    ReplyDelete
  11. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. As Salam..done follow u..dari segmen sama, sudi2 berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  13. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. saya terjah semua blog yang saya follow, hehe

    ReplyDelete
  17. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    lama Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx sifu ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  19. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama!
    done follow.^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    ReplyDelete
  21. selamat bersegmen eca...blog akak ringan tak?akak pun nak tahu jugak..hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*