TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Nuffnang beri CPUV Sunway Education......

Assalammualaikum.

Terkejut bila buka Nuffnang hari Ahad tu...tak sangka dapat CPUV baru lagi.Syukur tak terhingga...kot-kot tak sudi bagi CPUV lagi selepas dah berkali-kali bagi..hikhikhik.


Sunway Education Application

CPUV pertama bulan Disember 2012.
CPUV ke-6 2012.
CPUV ke-2 berbentuk PENDIDIKAN.
kedua selepas Uni of London ^,^



terkejut juga sebenarnya..sebab last week tak berapa sangat nak berblogwalking bila kena siapkan edit template blog customer (eh,customer?!)......So,bila dapat CPUV/BE baru ne,terasa macam entry hari Selasa minggu lalu,berjaya lah yer...kalau korang masih berusaha dapatkan CPUV/BE,mari baca,fahami,cuba buat ye....mari mari ke entry Tutorial & Tips dapatkan CPUV Nuffnang.
Terima Kasih Nuffnang,Terima Kasih Sunway Education.


p/s :: kalau nampak,sila klik yer =)

10 comments:

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*