TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

tolong pilihkan..............cepat!!!!!

Assalammualaikum.

Berikutan dari entry pagi tadi,eca memang da mind-set sebelum tidur,AKAN tukar juga url blog ini..haruslah bertindak kan..So,sekarang tengah fikir lagi,nama domain yang sesuai....korang tolong PILIHkan yer...cepat sikit!!!!.....

mungkin akan guna DOMAIN FREE dari www.cokelateyes.my atau beli domain [dot]com.

Pilihan 1
dwinky.my
dwinky.com

(dwinky actually kependekan dari The Winky,my besties Amir Damsik bagi nama tu,sebabnya eca suka kenyit[WINK WINK ^,~] mata bila nampak lelaki ensem...takpe,daku redha dengan nama tu.wakakaka)

Pilihan 2
ecasha.my
ecasha.com
(ecasha ialah gabungan nama eca + asha,which kedua-dua pun nama daku)

Pilihan 3
asha.my
asha.com
(asha = nama eca yang JARANG sangat orang PANGGIL)

Pilihan 4 (nama diberi oleh bro Eyriqazz)

winkyasha.my
winkyasha.com
(sebenarnya tak suka nama ne.hahahaha~)

KALAU KORANG ADA IDEA LAIN,BOLEH KEMUKAKAN DIRUANGAN KOMEN
*-*

domain ne akan bertukar suatu hari nanti..tapi untuk domain [dot]my,tarikh luput dia sehingga ESOK sahaja.so,tu yang nak fikirkan nama yang sesuai.nak daftar dulu.

bila  tukar nama domain dari ecadwinkyasha.com memang serupa macam orang baru nak bertatih semula.PR0,ranking alexa pun mula balik  2+++++++...tapi takpe kot,sebab yang penting..NAMA BLOG yang mudah + senang disebut itu,LEBIH BERMAKNA untuk masa hadapan.betul tak betul tak?!.

tolong buat keputusan tuk eca 
^_____________^


penjenaman semula blog daku yang HODOH ne akan berlangsung pada tarikh istimewa ^,^


16 comments:

  1. kalau kekalkan ecadwinkyasha oke jugak kot..hehehee sebabnye org dah kenal url blog eca...kan kan kan?

    ReplyDelete
  2. saya undi pilihan satu dan pilihan 3. senang nak eja.

    ReplyDelete
  3. kalo nk sng ingt amek asha.my la..
    ringkas dan padat..
    hehe

    ReplyDelete
  4. saya pilih yg kedua..lg senang sebut

    ReplyDelete
  5. dwinky.com ...willy wonky coklat faktori! :P~

    ReplyDelete
  6. wah...byknya list..tak tau nak pilih yang mana...oo...bru tau dr mana datangnya dwinky tu ;p...

    rasanya better kekalkan ecadwinkyasha.com tu. sebab kita dah terbiasa kan...tapi kalau nk tukar angin...ecasha.com pun ok ;)

    ReplyDelete
  7. huhuhu bg akula kan..yg asal ni pon da mantop...tp kalo dpt winkyasha.my tu cantek jgk hihihi...awak...le ajaq tak camne nak bat gmbaq jd kartun cam kat header wak tu? gne photosop kew?

    ReplyDelete
  8. ecasha.com kalau guna nama sebenar lg nampak lebih ekslusif ;)

    ReplyDelete
  9. suka pula sebut dwinky.com..
    senang ingat dan senang eja...

    dwinky.com...kannnn...

    ReplyDelete
  10. asha.com pun menarik jugak lah awak..

    ReplyDelete
  11. guna nama sebenar la paling senang..heheh

    ReplyDelete
  12. suka dengan dwinky.com sebab dah kenal dengan nama winky2 macam tu kan.. hehehehehe.. tapi kalau kekalkan yang lama pun ok juga apa..

    ReplyDelete
  13. pd akak, pilihan 2; ecasha...comel & senang sebut...:-)

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*