TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Perkhidmatan Peminjam Kewangan

Assalammualaikum

nak guna duit tuk tahun 2013,tapi takut pinjam along...jom jom,eca kenalkan MBSB Loan untuk kalian,yang pasti,menjanjikan pelbagai pakej untuk korang.....




pinjaman/pembiayaan peribadi MBSB (anak syarikat KWSP), islamic loan hanya untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun terpilih melainkan tentera.(sorry,abang-abang tentera tak boleh ye!. sedih gak,takpe,,,tentera ada koperasi mereka kan kan?!...)

Keistimewaan MBSB, blacklist,criss dan ctoss boleh mohon, pinjaman yang tiada penjamin dan tiada cagaran.


Berikut adalah PAKEJ 2013 yang ditawarkan ::


  • Pakej X-change 3.99% (kira kelayakan 70% tidak seperti bank2 lain)


  • pakej Max-i 4.77% (juga kira kelayakan 70%) BOLEH OVERLAP WASLAH!
  • Pakej Vaganza kerja 1 bulan dah boleh mohon!

  • Pakej EXEC-I pinjaman sehingga 300k tempoh hingga 25 tahun


  • juga menyediakan PINJAMAN UTK PESARA (rhb islamic)


BAGAIMANA URUSNIAGA DIJALANKAN?!.
tak susah dan tak payah.Malah anda tidak perlu mengorbankan cuti anda hanya untuk mengurus LOAN sahaja....caranya mudah dengan TOPUP Telefon Bimbit anda dan hubungi nombor ini -> 019 3237902 ( Encik Shamsul @ Puan Noor).

APA YANG PERLU KAMU LAKUKAN?!
1) Hubungi mereka berdua.
2) Dapatkan e-form dan isikan e-form berkenaan.
3) tunggu CALL/EMAIL dari pihak terbabit.

INFO & SEMAK KELAYAKAN--> http://shamsulmbsb.blogspot.com  019 323 7902(Puan Noor@ En Shamsul)

Rebut peluang ini bagi mereka yang memerlukan duit belanja lebih.Mungkin merancang untuk berkahwin,membeli rumah atau hartanah....jom loan~

11 comments:

  1. Menarik!..leh lah klu tetiba rasa nk wat loan nanti..Thanks!

    p/s: kalau ada sesiapa nk wat pelaburan guna Akaun 1 KWSP leh inform AK ye..

    ReplyDelete
  2. kesian utk kami yg keje swasta nih... =(

    ReplyDelete
  3. ehm nda lah buat masa ni..hahaha

    ReplyDelete
  4. pinjam senbang,bayar jangan liat lak..hehehhe

    ReplyDelete
  5. kami bukan along kami cuma mau tolong hehe

    ReplyDelete
  6. kawan jijah baru sms offer loan ni.. rm120k rm732 bulan2 selama 25tahun.. tgh pikir2 mahu ke tak...huhuu

    ReplyDelete
  7. cukupp..cukupp..
    xnak dah tanggung hutang.... :)

    psst..bab hadiah tu, bila2 pun xpe...

    ReplyDelete
  8. huu belum masanya buat loan.

    ReplyDelete
  9. eca, mekasih sbb selalu tolong leeza dlm apa jua keadaan... thx so much.

    ReplyDelete
  10. MBSB selalu mengningkatkan perkhidmatan servis kewangan mereka. Sekrg ramai orang yg memohon utk skim pinjaman dari MBSB tu.

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*